Redmi Note 12S intră în oferta partenerilor oficiali Xiaomi din România

București, România, 25 mai 2023 – Xiaomi anunță disponibilitatea modelului Redmi Note 12S în oferta partenerilor autorizați din România, la prețul recomandat de vânzare de 1.399 lei. La fel ca și restul telefoanelor din seria Redmi Note 12, Redmi Note 12S vine cu îmbunătățiri remarcabile ale caracteristicilor care contează cel mai mult pentru utilizatori: camerele foto, durata de viață a bateriei, viteza de încărcare, ecranul și designul prietenos, toate oferite la un preț excepțional.

Redmi Note 12S are un sistem triplu de camere. Cea principală, de 108 MP are un senzor de 1/1.52” și asigură fotografii clare, chiar și în cele mai dificile condiții. Camera ultra-wide de 8 MP și cea macro de 2 MP completează setup-ul foto, iar camera frontală are 16 MP. Utilizatorii pot obține efecte uluitoare cu ajutorul funcțiilor speciale, precum filmCamera – o serie de filtre bazate pe stilul vintage al aparatelor foto cu film, sau Xiaomi ProCut – filtru care asigură mai multe formate de fotografii, pe orizontală sau verticală, pentru același cadru.

Redmi Note 12S este dotat cu un ecran AMOLED de 6.43 inci, cu rată de refresh de 90 Hz și o luminozitate maximă de 1000 de niți, care asigură experiențe vizuale imersive. Bateria masivă de 5.000 mAh se încarcă rapid la 33 W. Procesorul MediaTek Helio G96 asigură performanțe stabile în orice tip de sarcină. În plus, Redmi Note 12S are difuzoare stereo, un design minimalist și mufă jack de 3.5 mm.

Prețurile și promoțiile din România

Redmi Note 12S va fi disponibil în România, în varianta de stocare 8GB+256GB și variantele de culoare Blue și Black, la prețul recomandat de vânzare de 1.399 lei, în rețeaua partenerilor autorizați: Mi-Home.roeMAGFlancoPC Garage și Digi Mobil.

Utilizatorii care îl vor achiziționa în perioada 25 mai – 31 mai, de pe Mi-Home.ro, eMAG, Flanco și PC Garage vor beneficia de un voucher în valoare de 150 de lei pe care îl vor putea folosi pentru cumpărături ulterioare*.

Imagini Redmi Note 12S și one pager, disponibile AICI.

*Detaliile despre condițiile de acordare a voucherului sunt disponibile la partenerii autorizați. 

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu telefoane inteligente și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT. Punând accent pe viziunea noastră de „A deveni prieteni cu utilizatorii și a fi cea mai cool companie în inimile utilizatorilor”, Xiaomi este preocupată constant să ofere inovații, experiențe de înaltă calitate utilizatorilor și eficiență operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Potrivit Canalys, cota de piață la nivel de livrări de telefoane inteligente plasează Grupul pe locul al 3-lea la nivel mondial în 2022. Compania a creat și cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 589 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 decembrie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2022, Xiaomi a fost inclusă pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, clasându-se pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *