Huawei lansează HUAWEI WATCH Ultimate – smartwatch-ul ultra-flagship cu design de lux și performanțe extreme

HUAWEI WATCH Ultimate_1

București, 3 aprilie 2023 – HUAWEI Consumer Business Group (CBG) a anunțat astăzi lansarea în Europa a celui mai recent smartwatch, HUAWEI WATCH Ultimate. Noul smartwatch emblematic întruchipează vârful tehnologiei și al inovației în materie de design în rândul dispozitivelor purtabile HUAWEI. Construit în mod rafinat și proiectat cu măiestrie, smartwatch-ul este plin de funcții de ultimă generație și este destinat utilizatorilor îndrăzneți care caută să își traseze propriile căi spre excelență. HUAWEI WATCH Ultimate este disponibil la precomandă în magazinul online HUAWEI Store.

HUAWEI WATCH Ultimate: Vârful în tehnologia purtabilelor HUAWEI

HUAWEI WATCH Ultimate este creat cu o carcasă inovatoare dintr-un aliaj de tip Liquid Metal pe bază de zirconiu, un nou material cu o estetică și o textură elegante care îl fac o alegere de top pentru ceasurile de înaltă calitate. Este pentru prima dată când acest material, rezervat de obicei ceasurilor tradiționale de lux, cu o strălucire metalică de înaltă calitate, este folosit la un smartwatch. Vine cu proprietăți unice, cum ar fi faptul că este de 4,5 ori mai rezistent și de 2,5 ori mai dur decât oțelul inoxidabil, astfel că acest smartwatch este suficient de rezistent pentru a-l lua cu tine pe terenuri stâncoase, în deșerturi fierbinți, la cine luxoase, precum și pentru purtarea zilnică.

HUAWEI WATCH Ultimate este disponibil în două ediții: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue și HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue este creat pentru a întruchipa puterea mărilor tumultoase. Cu luneta ceramică nano-tech de un albastru profund care amintește de oceanele vaste, această ediție reprezintă o declarație excelentă pentru cei care iubesc sporturile nautice. Între timp, HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black este creat pentru cei curajoși care iubesc activitățile în aer liber și ieșirea din zona de confort. Corpul său ușor este realizat din material ceramic nano-tech cu tahimetru.

Cadranele de ceas exclusive ale modelelor Voyage Blue și Expedition Black prezintă ora din 24 de orașe importante de pe 24 de fusuri orare. Această caracteristică le permite profesioniștilor din domeniul afacerilor să urmărească ora fără efort și intuitiv, indiferent unde se află. Comută între modele de cadrane de ceas cu aspect premium și cadrane de ceas funcționale centrate pe productivitate, în funcție de starea de spirit, activitatea sau ținuta pe care o porți.

HUAWEI WATCH Ultimate_4

HUAWEI WATCH Ultimate dispune, de asemenea, de un panou LTPO AMOLED subțire, dar flexibil, cu un capac din sticlă de safir de înaltă rezistență, rezistent la uzură. Brățara HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue este realizată dintr-un aliaj dur de titan, care are o durabilitate de două ori mai mare decât cea a oțelului inoxidabil și este mult mai ușor. De asemenea, ambele variante de culoare ale ceasului sunt prevăzute cu o curea unică din cauciuc nitrilic hidrogenat (HNBR). Pentru o mai mare comoditate, ambele ceasuri inteligente HUAWEI WATCH Ultimate se mândresc cu trei butoane care imită stilul de design al unui ceas tradițional de înaltă clasă: coroana rotativă 3D, butonul de funcție și butonul de asistență, fiecare fiind dedicat unor sarcini diferite.

Coboară mai adânc datorită capacităților de scufundare îmbunătățite  

HUAWEI WATCH Ultimate redefinește standardul de performanță al industriei de smartwatch-uri în ceea ce privește rezistența la apă, suportând un nivel de scufundare de 100 de metri, fiind în același timp echipat cu capacități audio – o performanță fără precedent în cazul smartwatch-urilor obișnuite. Un design patentat cu 16 structuri rezistente la apă permite ceasului HUAWEI WATCH Ultimate să reziste la presiunea extremă de la mare adâncime. Ceasul a fost supus testelor standardului de rezistență la apă ISO 22810 și standardului EN13319 privind echipamentele de scufundare și poate rezista 24 de ore la 110 metri adâncime.

HUAWEI WATCH Ultimate_2

Sunt disponibile 4 moduri diferite de scufundare din care poți alege, cum ar fi scufundarea de agrement, scufundarea tehnică și scufundarea liberă, precum și măsurarea sau vizualizarea setărilor de scufundare liberă, valoarea GF (Gradient Factor). Ceasul folosește algoritmul de decompresie Bühlmann, testat, pentru a monitoriza continuu datele de scufundare și oferă sugestii în timp real, bazate pe mediu. De asemenea, pot fi setate peste 20 de remindere, ceea ce facilitează organizarea planurilor de scufundare.

Aventurează-te în provocări diverse în aer liber

O aventură în aer liber poate dura zile întregi, ceea ce necesită o durată de viață a bateriei pe măsură. Pentru a satisface cererea consumatorilor care tânjesc după aventuri în aer liber, HUAWEI WATCH Ultimate folosește un nou mod Expedition Mode, special conceput pentru a recrea senzația și atmosfera sporturilor în aer liber. Această funcție este un deliciu pentru iubitorii de aventuri în aer liber de pretutindeni și le va satisface diversele nevoi de explorare în scenarii precum off-roading în deșert, camping și drumeții.

HUAWEI WATCH Ultimate_3

Cu capacități de poziționare de precizie cu cinci sisteme cu frecvență dublă (GNSS), acesta susține afișarea datelor profesionale de explorare în aer liber, măsurarea nivelului de oxigen din sânge și îți pune la dispoziție instrumente pentru aventura în aer liber. Ceasul înregistrează cu precizie traiectoria de exerciții fizice a utilizatorului cu puncte de marcare, permițând aventurierilor să se întoarcă cu ușurință la punctul de plecare sau la orice locație anterioară.

Asistență medicală profesională și cuprinzătoare la încheietura mâinii

HUAWEI WATCH Ultimate pune la dispoziția utilizatorilor cea mai profesionistă și cuprinzătoare suită de monitorizare a sănătății de la HUAWEI. Aceasta include analiza ECG îmbunătățită certificată CE MDR, notificarea ritmului cardiac neregulat, depistarea precisă a riscului de ateroscleroză, monitorizarea SpO2 pe tot parcursul zilei, urmărirea somnului pe tot parcursul nopții și monitorizarea stresului.

De asemenea, vine cu o autonomie remarcabilă a bateriei și încărcare de mare viteză, utilizatorii putându-se bucura de o autonomie de 2 săptămâni. Atunci când bateria ceasului inteligent se descarcă, noul sistem avansat de încărcare rapidă fără fir asigură încărcarea completă în 60 de minute și 25% în 10 minute.

HUAWEI WATCH Ultimate aduce, de asemenea, cele mai bune caracteristici de viață smart, permițând apeluri prin Bluetooth, răspunsuri rapide, tehnologie distribuită pentru o experiență mai inteligentă, împreună cu redare de muzică, remindere și compatibilitate largă cu diferite smartphone-uri, atât Android, cât și iOS.

HUAWEI WATCH Ultimate_5

Disponibilitate și ofertă

HUAWEI WATCH Ultimate se va lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 3499 lei și va fi disponibil în magazinul online HUAWEI, din 3 aprilie 2023.

În perioada promoțională 3 -12 aprilie, te vei bucura și de o ofertă bundle de nerefuzat: pe lângă ceasul HUAWEI WATCH Ultimate, vei primi la pachet o pereche de căști FreeBuds Pro 2.

În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 250 lei din prețul noului produs.

Nu în ultimul rând, clienții noului smartwatch primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare.

Produsul poate fi achiziționat în 12 rate fără dobândă si livrare gratuită.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI WATCH Ultimate vizitează:

https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale Huawei și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a Huawei este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *