CEL MAI RECENT UPDATE AL EA SPORTS™ F1® 22 ADUCE DESIGN SPECIAL PENTRU MONOPOSTURILE MCLAREN ȘI COEFICIENȚI NOI PENTRU PILOȚI

Designul special al monopostului McLaren Racing din Future Mode va fi disponibil în F1® 22, începând cu 11 octombrie

Actualizarea coeficienților piloților îi aduce lui Max Verstappen un Rating Total 96

 

București – 27 septembrie 2022 – Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduc noi elemente speciale pentru jucătorii EA SPORTS F1® 22, care reflectă sezonul Formula 1® prin designul special al monopostului McLaren Racing, conceput pentru a fi utilizat în Grands Prix-urile din Singapore și Japonia. Update-ul este destinat Future Mode și va fi disponibil începând cu 11 octombrie, ca parte a pachetului Podium Pass Series 3*, înlocuind designul standard al monopostului McLaren Racing timp de o lună.

Future Mode este inspirat din peisajele futuriste și inovatoare din Singapore și Japonia. Stilul grafic 3D înfățișează o paletă luminoasă și variată de nuanțe neon. După o lună, fanii vor putea descărca noul design al monopostului McLaren în mod gratuit [SW1] și îl vor putea folosi în cadrul jocului. Acesta va fi folosit și de către echipa McLaren Shadow în F1® Esports Series, între 12 și 14 octombrie.

McLaren livery

„Suntem încântați de colaborarea cu McLaren Racing pentru a oferi un nou design cu durată limitată pentru monopost,” spune Paul Jeal, Snr Director F1 Franchise la Codemasters. „Știm cât de mult iubesc jucătorii design-urile unice, iar modul Future nu va face excepție.”

Având la bază autenticitatea, studioul a făcut public ieri un al doilea update la coeficienții piloților, în colaborare cu experții Formula 1® David Croft, Alex Jacques și Anthony Davidson, pentru a reflecta și mai bine performanța fiecăruia până la și din timpul FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022. Supremația lui Max Verstappen îi conferă un scor general de 96, cu două puncte în fața următorului clasat. Performanța îmbunătățită pe care Zhou Guanyu a avut-o pe pistă nu a trecut neobservată, iar acum scorul său a crescut cu 8 puncte comparativ cu cel din ziua lansării.

Pentru știri despre F1® 22, vizitati website-ul Formula 1® și urmăriți paginile de Instagram, Twitter, TikTok și YouTube.

*Necesită F1® 22 și ultimele update-uri.

MATERIALE DE PRESĂ SUNT DISPONIBILE PE EAPressPortal.com

 

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în divertismentul digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat un venit net de aproximativ 7 miliarde USD. Cu sediul în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci de înaltă calitate, apreciate de critici, precum EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1® . Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall, Plants vs. Zombies, Codemasters, DiRT, GRID și Project CARS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și Formula 1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.

Despre Codemasters

Codemasters este un dezvoltator britanic de jocuri video, cu o istorie de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT™, GRID™, Project CARS™ și seria de jocuri video F1®, câștigătoare a premiului BAFTA.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Codemasters, vă rugăm să vizitați www.codemasters.com. Alătură-te conversației cu @codemasters pe Twitter sau urmărește-ne pe Facebook la www.facebook.com/codemasters.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA)

Jocul F1® 22 este un produs oficial al FIA Formula One World Championship. © 2022 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS, logo-ul EA SPORTS, Codemasters, EGO și logo-ul Codemasters sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc.

Sigla F1 FORMULA 1, sigla F1, FORMULA 1, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX și mărcile aferente sunt mărci înregistrate ale Formula One Licensing BV, o companie Formula 1. © 2022 Imagini de copertă ale Formula One World Championship Limited, o companie Formula 1. Licențiat de Formula One World Championship Limited.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *