SPOTAWHEEL REINVENTEAZĂ PIAȚA AUTO SECOND HAND CU GARANȚIA DE PÂNĂ LA 5 ANI ȘI CUMPĂRAREA ONLINE A MAȘINILOR

Spotawheel, platforma de mașini second-hand cu cea mai rapidă creștere din Europa, oferă o mulțime de beneficii șoferilor de pretutindeni

București, 30 mai 2022 – Spotawheel s-a lansat recent în România cu cele mai noi servicii de pe piața auto second hand, reinventând modul în care pot fi achiziționate mașinile. Cu posibilitatea de cumpărare online, după doar câteva clickuri, șoferii ajung mai repede ca oricând în posesia automobilului dorit. Sub sloganul „Meriți o mașină mai bună”, platforma de vehicule rulate, cu cea mai rapidă creștere din Europa, oferă multiple beneficii șoferilor în căutare de servicii de calitate, transparente și accesibile.

„Ne-am dorit să oferim românilor șansa de a avea o mașină mai bună într-un mod simplu și eficient. De aceea, credem că soluția optimă este cumpărarea online a vehiculelor rulate, verificate de echipa noastră de mecanici. Iar pentru că știm cât de important este raportul calitate-preț, ne concentrăm atât pe furnizarea de mașini second hand în cea mai bună condiție, cât și pe oferirea de beneficii esențiale, precum asigurarea și livrarea gratuită oriunde în țară pentru achizițiile online”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Spotawheel (3) (1)

Cumpărare online a mașinii dorite, în câțiva pași simpli

Platforma Spotawheel este foarte ușor de navigat, utilizatorul având doar câțiva pași simpli pe care trebuie să îi parcurgă pentru a ajunge la mașina dorită. Atunci când începe căutarea, clientul selectează filtrele cu informațiile esențiale, precum bugetul, tipul de caroserie dorită, anul de fabricație, marca, transmisia, combustibilul, kilometrajul, stilul, numărul de uși și locuri. Astfel, tot procesul de achiziție este online, sigur și eficient.

Spotawheel (3)

Transport gratuit în România pentru toate comenzile online

Cumpărătorul se poate bucura de mașina dorită după doar câteva clickuri, astfel că pentru comenzile online, transportul este gratuit pe tot teritoriul României. În plus, înainte de a intra în posesia automobilului, șoferul poate beneficia de un test-drive gratuit, cu mașina primită chiar la ușa sa. Opțiunea de test-drive este valabilă la acest moment doar pentru mașinile livrate în București și în proximitate.

Spotawheel (2)

Drept de retur în 14 zile, indiferent de motiv

Dacă test-drive-ul nu a fost suficient, iar mașina a fost deja achiziționată, cumpărătorul poate sta fără grijă pentru că are dreptul la retur în 14 zile, fără a oferi un motiv suplimentar. Compania garantează rambursarea 100% a costurilor. Cu Spotawheel, clienții au timp să facă alegerea cea mai bună pentru nevoile lor și au chiar posibilitatea de a schimba mașina cumpărată cu o alta din flota noastră.

 

Mai multă siguranță cu garanția Spotawheel de până la 5 ani

Pentru a oferi cele mai bune servicii de pe piața auto second hand, Spotawheel vine în ajutorul șoferilor și le pune la dispoziție o garanție de până la 5 ani pentru mașina achiziționată. Acest beneficiu vine în susținerea principiului conform căruia automobilele din flota Spotawheel sunt alese cu maximă atenție, compania livrând doar vehicule sigure, fiabile și de durată.

 

Meriți o mașină mai bună, iar Spotawheel îți garantează calitatea prin verificarea în 200 de puncte

Toate mașinile din ofertă sunt atent verificate de echipa de ingineri experimentați, Spotmechanic, venind către cumpărător cu un raport detaliat de inspecție. Verificarea în 200 de puncte este un garant al siguranței pentru pasionații auto, mecanicii testând vehiculul pentru posibile scurgeri, avarii, dovezi de accidente grave, starea sistemelor de frânare, direcție, urmate de controlul computerului și al evacuării.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: https://www.spotawheel.ro/

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

Despre Spotawheel:

Spotawheel reprezintă o platformă end-to-end tehnologizată pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. Cu istoric dovedit de creștere exponențială, veniturile Spotawheel au atins o rată de creștere de trei cifre de la an la an, iar compania este pe cale să devină unul dintre următorii „unicorni” ai Europei. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *