realme a lansat Pad Mini, cea mai bună tabletă din segment

București, România, 12 Mai, 2022 – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din lume, a lansat astăzi o nouă tabletă cu Android. Pad Mini este cea mai bună tablet din acest segment și împreună cu ea au fost lansate și noile telefoane realme 9 4G și 5G.

Noul produs vedetă din gama AIoT, tableta Pad Mini, oferă cea mai bună experiență din segmentul tabletelor cu ecran mic. Pentru a oferi o astfel de experiență Pad Mini dispune de cea mai mare baterie din acest segment de preț – 6400mAh cu încărcare rapidă la 18W, procesor Unisoc T616 cu cel mai bun scor din benchmark-uri în acest segment de preț și un corp subțire de 7.59mm și ecran de 8.7 inch. realme Pad Mini este oferită în culorile gri și albastru.

realme pad mini

Design: subțire și elegantă

Cu un corp metallic și subțire de doar 7.59mm și o greutate redusă de 372 grame, realme Pad Mini este cea mai subțire tabletă din segmentul accesibil, făcând-o confortabilă în utilizare chiar și cu o singură mână. Produsele realme au câștigat inimile tinerilor din întrega lume prin desing-ul lor unic. Nici această tabletă nu face excepție. Pad Mini este oferită în culorile gri și albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *