Procesoarele AMD EPYC alimentează noi instanțe AWS EC2 Hpc6a

AMD a anunțat că AWS și-a extins ofertele bazate pe procesoare AMD EPYC cu disponibilitatea generală a noilor instanțe Amazon EC2 Hpc6a alimentate de procesoare AMD EPYC din a treia generație. Aceste noi instanțe oferă un raport preț-performanță cu până la 65% mai bun în comparație cu instanțe similare Amazon EC2 centrate pe sarcini de lucru solicitante.

21744759_AMD EPYC (Milan) 1P Server

Hpc6a va ajuta clienții să își proceseze cele mai solicitante sarcini de lucru HPC, cum ar fi genomica, dinamica fluidelor computaționale, prognoza meteo, modelarea riscurilor financiare, EDA pentru proiectarea semiconductorilor, inginerie asistată de computer și imagistica seismică.

AMD continuă să fie un partener incontestabil în industria HPC, aflată în prima creștere, procesoarele AMD EPYC care alimentează în prezent 73 de supercomputere din cea mai recentă listă Top500 și dețin 70 de recorduri mondiale HPC.

Pentru mai multe informații accesați pagina AWS și blogul AWS. Totodată, puteți accesa și comunicatul de presă AMD cu informații suplimentare disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *