SSD-urile ADATA și XPG M.2 sunt compatibile cu PS5

XPG GAMMIX S70 BLADE și ADATA LEGEND 840 sunt opțiuni excelente pentru

extinderea spațiului de stocare pe PS5

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță faptul că două din SSD-urile din portofoliul său sunt complet compatibile cu consolele de gaming PS5. Acestea includ XPG S70 BLADE și noul ADATA LEGEND 840. Compatibilitatea SSD-urilor a fost confirmată de ADATA în timpul testelor recente efectuate la unitățile sale de cercetare.

XPG GAMMIX S70 BLADE and PS5 Compatibility_970x600_01

Cu performanțe excelente, radiatoare care oferă răcire termică eficientă și capacități de până la 2 TB, cele două SSD-uri sunt opțiuni excelente pentru utilizatorii PS5, fie pentru suplimentarea spațiului de stocare, fie ca o modalitate accesibilă de a înlocui un SSD cu probleme. Ambele SSD-uri oferă utilizatorilor PS5 opțiuni diferite în ceea ce privește prețul, performanța și capacitățile, pentru a satisface nevoile și preferințele individuale.

XPG GAMMIX S70 BLADE and PS5 Compatibility_970x600_02

XPG GAMMIX S70 BLADE M.2 2280

Cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4, SSD-ul GAMMIX S70 BLADE M.2 2280 ajută utilizatorii să domine câmpul de luptă cu performanțe de citire/scriere de până la 7400/6800/MBps (Aflați mai multe despre compatibilitatea PS5 aici). Cu un radiator robust din aluminiu, rezistent la temperaturi înalte, GAMMIX S70 BLADE elimină eficient căldura, reducând temperaturile cu până la 20%. Aflați mai multe aici.

ADATA LEGEND 840 M.2 2280

LEGEND 840 este unul dintre cele mai nou SSD-uri anunțate de ADATA. Utilizează PCIe Gen4 x4 și NVMe 1.4 pentru a oferi viteze de citire/scriere de până la 5000/4500 MBps, pentru o încărcare fără întreruperi a jocurilor. LEGEND 840 este, de asemenea, echipat cu SLC caching și tehnologie HMB (Host Memory Buffer).

Despre ADATA

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numără printre primele 20 de branduri internaționale din Taiwan și deține peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, unități SSD și unități HDD portabile. Cu un angajament în ceea ce privește inovația, calitatea și performanța, produsele ADATA au câștigat recunoștință și premii internaționale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Inovare, Good Design, COMPUTEX Best Choice și Taiwan Excellence. Pasărea colibri este mascota brandului ADATA și reprezintă agilitatea companiei de a inova și îmbunătăți viața oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *