Samsung prezintă standul său virtual în cadrul Bucharest Gaming Week: sesiuni interactive de gaming, marea finală PUBG și multe alte surprize

București, România – 29 octombrie 2021 – Samsung România este partener principal în cadrul celei de-a cincea ediții a Bucharest Gaming Week (25-31 octombrie). Conținutul pregătit de Samsung în cadrul BGW face parte din programul #PlayOnwithSamsung. Evenimentul se desfășoară în mediul online, iar accesul pe platforma Bucharest Gaming Week pentru publicul larg este gratuit.

În weekendul 30-31 octombrie, Samsung a pregătit o serie de ”hacks” pentru pasionații de gaming și nu numai – de la demonstrații de gaming între jucători profesioniști, dar și alături de creatori de conținut care descoperă pentru prima oară lumea gaming-ului, până la marea finală a competiției PUBG Mobile by Samsung, premiera celui de-al doilea sezon din The PlayRoom, alături de multe surprize.

Samsung Bucharest Gaming Week

Activările vor avea loc pe canalele de YouTube ale creatorilor de conținut implicați, precum și pe canalele oficiale ale Samsung România.

Samsung anunță, de asemenea, continuarea programului GRL Power, care a luat naștere anul trecut sub forma unei echipe compuse din cinci fete jucătoare, care au avut prima apariție în formulă completă în cadrul Bucharest Gaming Week 2020. Începând cu anul acesta, GRL Power se extinde pentru a oferi șansa tuturor creatoarelor de conținut de gaming să facă parte dintr-o comunitate bazată pe valori de nondiscriminare și încurajare a talentului în gaming, indiferent de gen. Următorul eveniment sub umbrela GRL Power va avea loc în luna noiembrie.

Programul complet al standului virtual Samsung @ BGW:

Sâmbătă, 30 octombrie

13:00 Back to day 1 | Bogdan Techeș, Jaxi, Antonia Nuckle și Reddysh

Cum e să te uiți acum la primul tău clip ever de pe YouTube? Bogdan Techeș lansează un super challenge pentru invitații lui!

15:00 In-Game Photosession | Goguci & Jaxi

Înscrie-ți din timp print screen-ul din gameplay în concurs și urmărește live pe Insta @samsungromania jurizarea lui Goguci și Jaxi! Câștigătorii primesc un wallpaper personalizat, semnat Goguci.

18:30 The PlayRoom Ep. 1

Show-ul The Room by Samsung revine cu ediția a doua și devine The PlayRoom avându-l drept host pe Jaxi – Fii pe fază pe canalul de YouTube Samsung România: lansăm un nou sezon special!

19:00 PUBG Mobile Competition powered by Samsung – Play-off

Suntem live cu Tedereu pentru play-off-ul competiției de Play On with Samsung PUBG Mobile. Hai să vedem cine intră în marea finală!

Duminică, 31 octombrie

11:30 GRL Power #PlayOnwithSamsung Hallowin | Antonia Nuckle, Meowmy, Reddysh, AlexaTV

Halloween sau Hallowin? Membrele  GRL Power jurizează live cele mai cool cosplay-uri de trimise de voi. Urmărește-le pentru cele mai cool giveaways!

14:00 Alternate Names | Bogdan Techeș

Cum sună pentru tine numele jocurilor? De la Noaptea cazematelor la Liga Legendelor: Bogdan Techeș jurizează propunerile voastre din live – iar cea mai creativă idee nu va scăpa nerecompensată!

15:00 0 to 100 Real Quick | Tedereu și Ovvy

De la Fifa la PUBG și de la PUBG la Fifa! Ai ghicit ce urmează? Hai să îi urmărim împreună pe Tedereu și Ovvy!

17:00 In-Game vs. IRL | Tedereu și Marian Godină

Ce iese atunci când un shooter IRL se aliază cu un shooter in-game? Urmărește live-ul cu Tedereu și Marian Godină, 1 vs 1 într-un meci plin de tensiune și suspans.

19:00 Marea finală PUBG Mobile Competition powered by Samsung

Competiția PUBG Mobile powered by Samsung își pregătește podiumul în marea finală! Urmărim finala live alături de Tedereu și Octav.

Platforma Play On with Samsung reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii. Mai multe detalii despre #PlayOnwithSamsung găsiți pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *