Panourile Samsung Smart LED aduc natura în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii din New York au fost răsfățați cu o astfel de scenă atunci când Samsung Electronics, în parteneriat cu compania de design D’strict din Seul, și-a prezentat instalația de artă Waterfall-NYC (2021) în Times Square.

Îmbinând tehnologia de afișaj de la Samsung, lider mondial în ceea ce privește panotajul digital, cu experiențele spațiale inovatoare facilitate de D’strict, „Waterfall-NYC (2021)” transportă spectatorii către un ocean digital cu valuri hiper-realiste și ape curgătoare în cascadă.

Instalația de pe One Times Square, posibilă grație panourilor Samsung Smart LED, măsoară peste 102,5 metri înălțime și este alcătuită din patru ecrane verticale. Efectul de apă în cascadă a profitat din plin de structura verticală a panourilor, oferind o experiență vizuală imersivă și captivantă. Imaginile sunt afișate la cel mai înalt nivel de luminozitate din industrie, 9.000 de niți, asigurându-se că opera de artă rămâne vie chiar și în lumina directă a soarelui.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *