Cele mai frumoase aranjamente florale pentru nuntă

Când îți planifici nunta, concentrează-te asupra aranjamentelor florale – deoarece acestea sunt cheia unei atmosfere plăcute. Prin urmare, este mai bine dacă ai întregul aranjament floral, inclusiv buchetul de mireasă, realizat de o singură florărie.

În mod ideal, poți comanda flori la tine acasă pentru aranjamente masă nuntă de la florăria online okflora.ro, deoarece florarii au experiență în floristica de nuntă. Cutiile frumoase cu trandafiri sunt adevărate atracții în decorațiunile de nuntă și magice pentru oaspeți. Unele flori au un simbolism foarte special și, prin urmare, sunt adesea folosite pentru aranjamentele florale de nuntă. Spre exemplu, trandafirii albi simbolizează puritatea iubirii, iar trandafirii roșii reprezintă dorința și pasiunea. Un punct culminant la ceremonia de nuntă este un arcul cu trandafir. Când vine vorba de arcul de nuntă, totul depinde de decor. Practic, mirii și-ar dori să se simtă deosebit de confortabili sub arcadă și să facă fotografii excelente. Trandafirii delicați sunt o adevărată atracție, mai ales la nunțile în aer liber.

#7 - picksie.info - OK Flora - iulie 2021

Aranjamente masă nuntă cu crini

În credința creștină, crinul simbolizează virginitatea. De exemplu, Fecioara Maria este denumită crin printre spini. Reprezintă dragostea pură și o inimă curată. Combinația de trandafiri și crini albi este decorul perfect pentru nunta clasică. Crinii aduc o notă de exotism aranjamentelor florale de nuntă. Arată elegant și sunt foarte populari pentru decorul sălilor de nuntă regale. Pe lângă lumină și dragoste, crinii simbolizează feminitatea, puritatea și inocența, fiind perfecți și pentru buchetul de mireasă. Alb, galben, portocaliu, roz, roșu, roz – crinii se găsesc într-o mare varietate de culori, astfel încât să poată fi asortați la stilul și culoarea nunții. În ceea ce privește decorațiunile, crinul este potrivit pentru forma rotundă Biedermeier, dar datorită tulpinilor sale puternice, sunt ideali pentru forma sceptrului. Crinii pot fi bine combinați cu trandafiri, orhidee sau lisianthus. Deoarece decorațiunea poate avea peste 20 de centimetri în diametru, un singur crin poate fi, de asemenea, folosit ca un punct de atracție.

Aranjamente masa nuntă cu cala

Cala este foarte populară pentru aranjamentele florale ale saloanelor de nuntă. Frumoase și elegante, aranjamentele florale care include calla sunt nobile și exotice. Pot fi combinate cu trandafiri, orhidee sau alte flori de nuntă și oferă acel ceva sigur. Pentru buchetul de mireasă, cala poate fi folosită numai ca un accent discret, care de altfel, creează punctul culminant.

Aranjamente masă nuntă cu orhidee

Orhideea înseamnă tinerețe, frumusețe, admirație și dragoste. De asemenea, este asociată cu fertilitatea, pasiunea și bogăția. Orhideea se potrivește excelent în aranjamente masă nuntă, pentru decorul saloanelor, dar și pentru buchetul de mireasă. Ești răsfățat în alegere când vine vorba de culoare, deoarece orhideele se găsesc în nuanțe de alb și roz, galben și verde, violet și albastru sau roșu închis, de exemplu. Orhideele pot fi combinate cu crini, cale sau trandafiri.

Aranjamente masă nuntă în roz și portocaliu

Rozul este culoarea fetei prin excelență. Strălucitor și orbitor, rozul pur și simplu te pune într-o dispoziție bună și inspiră romantism la nunta ta. Pentru ca nunta ta de vis să fie roz și perfectă, există o mulțime de inspirații frumoase pentru aranjamente masă nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *