1 din 5 români a ales un televizor Allview, în cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice”

  • Modelele care au înregistrat cele mai multe solicitări provin din gama ePlay, care a fost extinsă cu o nouă generație, ePlay1700, lansată în prima parte a acestui an.
  • Parteneriatul cu Google Android TV™permite Allview să își dezvolte portofoliul de televizoare performate și eficiente energetic și să revendice poziția de lider al pieței românești de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat.

Brașov, 24.06.2021. Brandul Allview, deținut de Visual Fan SA, a primit o nouă confirmare a popularității sale în rândul consumatorilor români, după ce 20% dintre voucherele solicitate la categoria televizoare din cadrul programului național „Rabla pentru electronice” au fost folosite pentru achiziționarea unui dispozitiv Smart din portofoliul companiei. Preferințele cumpărătorilor s-au îndreptat către Smart TV-urile gamei ePlay, cu rezoluțiile de la HD la 4K, ceea ce denotă, potrivit reprezentanților companiei, un interes crescut de a adopta noi tehnologii, la un bun raport calitate-preț.

Administrația Fondului Național de Mediu, organismul care a gestionat programul de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate, a condiționat acordarea voucherelor pentru televizoare, în valoare de 400 de lei, doar de achiziționarea un dispozitiv având cel puțin noua clasă energetică E. Smart TV-urile Allview nu doar că îndeplinesc acest criteriu minim, dar sunt aliniate celor mai recente exigențe ale pieței de profil.

„Succesul înregistrat de Allview în cadrul acestui program de stimulare a înnoirii echipamentelor electrocasnice atestă faptul că publicul apreciază calitatea produselor noastre, oferită la prețuri juste, precum și atenția pe care o acordăm dorințelor clienților. Parteneriatul nostru cu Google Android TV™ a fost o decizie inspirată, care ne-a permis să anticipăm direcțiile pieței și să le propunem consumatorilor o gamă diversificată de produse competitive. Cred că ne putem asuma obiectivul de a deveni liderul pieței românești de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat, o piață în expansiune, cu un dinamism ridicat al competitorilor,” consideră Lucian Peticilă, CEO și fondator al Visual Fan SA.

Allview activează pe piața de televizoare Smart din a doua jumătate a anului 2018, iar în 2019 a devenit una dintre printre primele companii din Europa ce a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™. De atunci, portofoliul său a fost extins constant cu noi modele ce includ funcționalități și tehnologii de top integrate în produse cu design elegant și modern.

Astfel, anul 2020 a adus o altă premieră companiei brașovene, fiind primul brand din România ce a adoptat și democratizat tehnologia Quantum Dot. Orientarea către clienți, înțelegerea nevoilor acestora, precum și anticiparea tendințelor pieței au adus în prima parte a anului 2021 lansarea gamei de Smart TV-uri Allview ePlay7100 și debutul unei noi etape pentru portofoliul de produse al companiei, prin integrarea tehnologiei Touchless – Far Field Voice Control care conferă mai mult confort, naturalețe și eficiență comunicării.

Pentru a le asigura utilizatorilor o experiență optimizată, facilă și securizată, Allview oferă regulat update-uri ale sistemului de operare transmise OTA (over-the-air), pe numeroase modele din categoria televizoarelor. Pe lângă patch-urile de securitate, modelele respective au primit îmbunătățiri la nivelul vitezei de operare, un mai bun management al iluminării dinamice (dynamic backlight), sau chiar upgrade-ul la versiuni superioare de Android.

Parteneriatul cu Google Android TV™, dezvoltarea continuă a portofoliului de televizoare mai performante și eficiente energetic, precum și îmbunătățirea permanentă a experienței de utilizare a clienților prin oferirea de update-uri și upgrade-uri, a asigurat brandului Allview creșterea constantă a cotei de piață pe segmentul televizoarelor. Toate acestea permit companiei să revendice poziția de lider al pieței pentru această gamă de produse.

Dar dincolo de Smart TV-uri mai performante, Allview propune o nouă viziune asupra rolului acestor echipamente nelipsite din locuințe. „Grație Android TV™ putem oferi noi valențe televizorului, care devine o interfață comună de control și comandă a tuturor dispozitivelor inteligente interconectate, indiferent de sistemul de operare,” a explicat Lucian Peticilă.

Despre Allview

Allview este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). Este prezentă pe piețele IT&C din peste 15 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal.

Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/allview

YouTube: https://www.youtube.com/allviewmobile

Instagram: https://www.instagram.com/allviewmobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *