Samsung Electronics câștigă 71 de premii iF Design

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al utilizatorilor, de la proiectarea produselor până la servicii

 BESPOKE City Color Edition

București, România – 15 aprilie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că a obținut un record de 71 de premii în cadrul renumitei competiții Forum internațional (iF) Design Award 2021. Samsung a câștigat două premii Gold din cele 36 dobândite pentru proiectarea produselor, 10 pentru concepte profesionale, 11 pentru mecanica comunicării, 5 pentru proiectarea ambalajelor și 9 pentru experiența utilizatorului (UX), interfața utilizatorului (UI) și proiectarea serviciilor.

Galaxy Z Flip

Premiile Gold au fost acordate purificatorului de aer BESPOKE AX9000N și ediției BESPOKE City Color. Purificatorul de aer BESPOKE AX9000N a fost recunoscut pentru conceptul său inovator, care le permite utilizatorilor să aleagă designul părții frontale a purificatorului în funcție de propriul stil de viață și preferințe în materie de design.

WW8000T DV8000T UX

În plus, colecția de panouri a ediției BESPOKE City Color a fost recunoscută pentru gama sa de culori și materiale asociate aparatelor de bucătărie, precum frigiderele, plitele cu inducție și cuptoarele. Ediția BESPOKE City Color oferă palete de culori inspirate din diferite orașe, precum Stockholm, Berlin și Seoul.

WW8000T DV8000T

„Este important să le oferim utilizatorilor o experiență diversificată și să aducem o valoare semnificativă vieții acestora. Vom depune mai multe eforturi pentru a oferi o varietate modele de design care să aducă o contribuție la nivel de societate, dar și în viața utilizatorilor noștri prin noi perspective și abordări inovatoare”, a declarat Dontae Lee, Executive Vice President and the Head of Corporate Design Center la Samsung Electronics.

The Premiere

În categoria de Produs, Samsung a câștigat o gamă largă de premii pentru design, precum:

  • QLED 8K, televizor care utilizează un design al ecranului infinit și care maximizează imersiunea prin reducerea marginilor.
  • The Premiere, proiectorul premium pentru casă echipat cu tehnologie Triple Laser și Ultra Short Throw.
  • Mașina de spălat WW8000T și uscătorul DV8000T care pot fi poziționate în plan vertical, orizontal sau autonom, în funcție de spațiul disponibil.
  • Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip  oferă experiența de utilizare unică și inovatoare a smartphone-urilor pliabile.

În alte categorii, design-urile Samsung proiectate pe zona de accesibilitate și mediu au câștigat, la rândul lor, premii, printre care:

Eco Package

  • WW8000T Washer & DV8000T Dryer UX cu utilizare intuitivă și inteligentă, cu etichete Braille și design cu asistent vocal pentru a indica diferite cicluri sau setări de temperatură pentru o accesibilitate sporită.
  • Eco-Packaging – un ambalaj sustenabil de produs care facilitează reciclarea cutiilor.

Organizată de iF International Forum Design GmbH, competiția iF Design Award a început în Germania în 1953. Premiul evaluează în mod cuprinzător pe baza criteriilor sale, precum diferențierea și impactul, în 9 discipline și categorii – Produs, Ambalare, Comunicare, Concept profesional, Interior Arhitectură, arhitectură, proiectare servicii, experiență utilizator (UX) și interfață utilizator (UI).

Q950TS QLED 8K

Câștigătorii iF Design Award 2021 sunt anunțați online prin intermediul site-ului web iF Design Award și al aplicației iF Design. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://ifworlddesignguide.com.

BESPOKE AX9000N air purifier_1

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *