Cele mai recente actualizări ale dispozitivelor Galaxy Tab S7 și S7+ aduc noi experiențe imersive pe partea audio și funcționalitate S Pen

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt cele mai noi modele de tablete versatile, concepute pentru a oferi experiențe de utilizare conectate și fără întreruperi, atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

După seria de actualizări pentru îmbunătățirea ecosistemului Galaxy, introduse luna trecută pe Galaxy Tab S7 și S7+, alte noi actualizări interesante așteaptă să fie lansate pentru a le oferi utilizatorilor experiențe și mai plăcute cu S Pen-ul și Galaxy Buds Pro.

Mai multe posibilități cu S Pen-ul

Ca parte dintr-o actualizare de software care va fi lansată în primul trimestru al anului 2021, utilizatorii se vor putea bucura acum de experiențe fără întreruperi cu S Pen-ul. Zonele de casete text, prevăzute în mod convențional cu tastatură – precum bara de search – vor putea fi acum completate direct cu S Pen-ul. Practic, se va putea face convertirea textului scris de mână cu S Pen-ul, în text digital în mod instantaneu, inclusiv semnele de punctuație – pentru a pune spațiu între cuvinte, se poate desena pur și simplu un „v”, iar pentru a conecta cuvintele separate, se poate desena „⌒”.

Pentru experiențe cât mai naturale de luare a notițelor în aplicația Samsung Notes, o nouă funcție de scriere va fi introdusă, de asemenea, ca parte a acestei viitoare actualizări de software. Odată selectată, opțiunea „Pen to text” va permite notarea cu scriere de mână, care va fi convertită instantaneu în text digital.

SMP_3_doc_scanning

Disponibilă în peste 80 de limbi și capabilă să detecteze orice punctuație și spațiere, opțiunea „Pen to text” va permite utilizarea continuă a S Pen-ului în Samsung Notes, oferind mai multe opțiuni de scriere.

Snap, Scanare și Editare direct în Samsung Notes

Utilizatorii care foloseau deja Galaxy Tab S7 și S7+ pentru scanarea documentelor, vor aprecia și mai mult acum faptul că vor putea scana documentele folosind direct Camera dispozitivelor proprii. Ca parte a celei mai recente actualizări, acest instrument tocmai a fost îmbunătățit pentru a putea fi accesat mult mai ușor de cei care doresc să scaneze și să editeze un document în Samsung Notes. Utilizatorii trebuie să apese pictograma „Atașați” din aplicație, apoi documentul se poate scana și pot lua notițe direct pe acesta.

 

 Sunet multi-dimensional cu noua funcție 360 Audio

Introdusă odată cu Galaxy Buds Pro, funcția 360 Audio permite un sunet surround de 360 ​​de grade în momentul vizionării videoclipurilor pe Galaxy Tab S7 sau S7+. Senzorul inteligent de urmărire a mișcării va identifica direcția sunetului media pe parcursul vizionării conținutului video pe Tab S7 sau S7+. În sincronizare cu mișcările capului, volumul sunetului din căști se va regla automat pentru a oferi o experiență audio puternică și captivantă.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *