Noua actualizare Samsung One UI 3.1 aduce funcțiile puternice de pe Galaxy S21 pe seriile Galaxy S20, Galaxy Note20 și Galaxy Z

Funcții și capabilități noi ale camerei disponibile acum pentru mai mulți utilizatori Galaxy pe măsură ce Samsung va introduce actualizarea One UI 3.1    

București, România – 19 februarie 2021 – Samsung Electronics a anunțat cea mai recentă actualizare One UI 3.1, care va ajunge pe seriile Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE) și Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), pe lângă seriile Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip. Actualizarea, care a fost lansată pentru prima dată pe seria Galaxy S21, aduce o selecție de noi capabilități pentru surprinderea și editarea de fotografii și videoclipuri, dar și noi funcții inteligente care îmbunătățesc viața de zi cu zi, astfel încât utilizatorii să poată profita și mai mult de dispozitivul lor Galaxy.

One_UI_3.1_Update_Object-eraser

„Samsung se angajează ca toate dispozitivele sale să continue să ofere experiențe mobile actualizate pe tot parcursul ciclului lor de viață. Astfel, în urma anunțului pentru cea de-a treia generație de upgrade-uri al sistemului de operare Android introdusă pe o serie de dispozitive Galaxy, ne asigurăm că utilizatorii noștri vor fi echipați cu noi funcții puternice imediat ce acestea vor fi disponibile. Actualizarea noastră One UI 3.1 marchează un pas important în această misiune”, a declarat TM Roh, președinte și șef al diviziei de comunicații mobile, Samsung Electronics.

Fotografii și videoclipuri dinamice surprinse cu noi funcții inteligente ale camerei

Împreună cu One UI 3.1, Galaxy S21 a introdus noi inovații incredibile ale camerei, făcând mai ușoare ca niciodată surprinderea și înregistrarea de fotografii și videoclipuri cu aspect profesional. Acum, proprietarii de Galaxy S20 pot experimenta toate aceste caracteristici cu ajutorul actualizării One UI 3.1.

One_UI_3.1_Update_Video-AF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *