Samsung anunță o nouă culoare pentru Galaxy Tab S7 și Tab S7+, extinzând sistemul Galaxy

Mystic Navy Tab S7 și Tab S7+ oferă, de asemenea, o nouă actualizare software One UI 3 pentru o experiență mai simplificată a ecosistemului Galaxy

15 februarie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a dezvăluit noile Galaxy Tab S7 și Tab S7+ în culoarea Mystic Navy, care completează portofoliul Samsung de dispozitive premium în culori uimitoare care permit utilizatorilor să se exprime în moduri cât mai creative. Cu cea mai recentă actualizare de software One UI 3 și o rată de reîmprospătare de 120Hz, excelentă pentru productivitate, Galaxy Tab S7 și S7+ sunt dotate cu cele mai bune specificații care oferă o experiență Galaxy completă.

 „Galaxy Tab S7 și Tab S7+ în culoarea Mystic Navy oferă utilizatorilor capacitatea de a-și exprima personalitatea prin intermediul device-urilor lor. Combinând această posibilitate cu specificațiile premium de pe Tab S7 și Tab S7+ pe care utilizatorii le cunosc deja, putem spune că aceștia au parte de creativitate și productivitate fără limite. Noua culoare Mystic Navy arată angajamentul pe care și l-a luat Samsung de a oferi device-uri premium, care le oferă posibilitatea oamenilor de a arăta cine sunt ei cu adevărat”, declară Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Productivitatea de care aveți nevoie

Noua actualizare software One UI 3 a fost anunțată în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2021, anunț care înseamnă că utilizatorii pot face mai mult cu tabletele lor și pot avea parte de experiențe conectate cu noua serie Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro. Acum puteți să faceți switch între device-uri cu mult mai multă ușurință ca în trecut – între Galaxy Tab S7 sau S7+ Mystic Navy și Galaxy S21 – puteți să copiați text sau imagini de pe un device direct pe tableta Tab S7/S7+ Mystic Navy. Actualizarea software-ului One UI vă permite, de asemenea, să extindeți cu ușurință spațiul disponibil pe ecran, astfel încât să puteți conecta Galaxy Tab S7 sau S7+ cu un PC.

Noi modalități de a vă exprima creativitatea

Să vă exprimați creativitatea cu ajutorul lui Galaxy S7 și S7+ este foarte ușor, întrucât acum mai mult ca oricând avem nevoie de timp pentru a investi în hobby-uri și pasiuni. Galaxy Tab S7 și S7+ vin cu rată de reîmprospătare de 120Hz, un display TFT LTPS de 11” pe Tab S7 și un ecran Super AMOLED Tab S7+, de 12,4”, astfel încât să vă puteți puteți juca la calitate înaltă, chiar și în streaming. Indiferent că vreți să vă jucați, să desenați sau să dați scroll pe social media, Tab S7 și S7+ sunt device-urile de care aveți nevoie.

Un ecosistem puternic

Galaxy Tab S7 și S7+ sunt acum disponibile în 4 culori, pe care le puteți combina cu oricare alt produs Galaxy. De exemplu, Auto Switch vă permite să vă bucurați de conținut cu Galaxy Buds Pro pe mai multe device-uri, având posibilitatea să faceți switch de pe Tab S7 pe smartphone foarte ușor. Datorită ecosistemului Galaxy, aveți parte de experiențe complete, întrucât aceste produse au fost create pentru a funcționa împreună, astfel încât utilizatorii să poate fi creativi, dar și productivi.

Disponibilitate

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ vor fi disponibile începând cu 19 februarie 2021.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Tab S7 și S7+, accesați: https://www.samsung.com/ro/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-plus-12-4-inch-mystic-silver-128gb-5g-sm-t976bzsaeue.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Galaxy Specificații Specifications   Tab S7+ Tab S7
                  Dimensiune Dispozitiv 285.0 x 185.0 x 5.7mm 253.8(W) x 165.3(H) x 6.3 mm
S Pen (BLE) Lungime: 147mm* Lungime: 147 mm*
Diametru: 8.2mm** Diametru: 8.2 mm**
Greutate: 8g Greutate: 8g
*În lungime este inclus și vârful stiloului *În lungimea este inclus și vârful stiloului
**Diametrul maxim **Diametrul maxim
Greutate 575g (Wi-Fi, 5G) 498g (Wi-Fi), 500g (LTE)
Display 12.4″* 11”*
2800×1752 (WQXGA+) Super AMOLED, până la 120Hz 2560×1600(WQXGA) LTPS TFT, până la 120Hz
*Măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

 

*Măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
OS Android 10 Android 10
Procesor Procesor Octa-Core de 7nm pe 64 de biți Procesor Octa-Core 7 pe 64 de biți
*3,0 GHz (viteza maximă de ceas) + 2,4 GHz + 1,8 GHz *3,0 GHz (viteza maximă de ceas) + 2,4 GHz + 1,8 GHz
Culoare*  Mystic Black, Mystic Bronze, Mystic Silver, Mystic Navy Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Bronze, Mystic Navy
*Disponibilitatea culorii produsului poate varia în funcție de țară, regiune și operator. *Disponibilitatea culorii produsului poate varia în funcție de țară, regiune și operator.
Memorie* 6GB + 128GB / 8GB +256GB, microSD** până la 1TB 6GB + 128GB / 8GB +256GB, microSD** până la 1TB
*Poate să difere în funcție de model, culoare, piață și operator. Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat. *Poate să difere în funcție de model, culoare, piață și operator. Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat.
**Cardul MicroSD se vinde separat. **Cardul MicroSD se vinde separat.
Camera Spate Cameră principală de 13MP, cameră ultra wide de 5MP + bliț Cameră principală de 13MP + cameră ultra wide de 5MP + bliț
Față 8MP 8MP
Sunet Difuzoare de sunet Quad de AKG, Dolby Atmos® Difuzoare de sunet Quad de AKG, Dolby Atmos®
Conectori USB 3.2 Gen 1 (ieșire DP) Tip C USB 3.2 Gen 1 (ieșire DP) Tip C
Senzori Accelerometru, busolă, giroscop, lumină, senzor Hall Accelerometru, busolă, giroscop, lumină, senzor Hall
Conectivitate Wireless 5G* LTE
   
Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax) Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0 Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0
*Necesită o conexiune optimă 5G. Serviciile 5G sunt acceptate doar în locațiile cu rețea 5G din țările care dispun de rețea 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediu de utilizator. *Necesită o conexiune optimă 5G. Serviciile 5G sunt acceptate doar în locațiile cu rețea 5G din țările care dispun de rețea 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediu de utilizator.
**Disponibilitatea poate varia în funcție de țară. **Disponibilitatea poate varia în funcție de țară.
Baterie* 10,090mAh (suportă încărcare super rapidă de 45W**) 8,000mAh (suportă încărcare super rapidă de 45W**)
*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. *Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960.
**Încărcătorul de 45W și 25W se vinde separat. **Încărcătorul de 45W și 25W se vinde separat.
Autentificare biometrică Amprentă digitală pe display Amprentă digitală în lateral
Accesorii* S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Tastatură Book Cover S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Tastatură Book Cover
*Accesoriile sunt disponibile pentru a fi cumpărate separat. *Accesoriile sunt disponibile pentru a fi cumpărate separat.
**S Pen, de asemenea, se vinde separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață. **S Pen, de asemenea, se vinde separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *