Acer lanseaza o serie de noi dispozitive Chromebook de 11” pentru educatie

  • Acer Chromebook 511 dispune de platforma Qualcomm® Snapdragon™ 7c pentru performante ridicate si o durata de viata incredibila a bateriei; in plus, conectivitatea 4G LTE sigura si fiabila permite o experienta educationala moderna
  • Acer Chromebook 311 este un dispozitiv fiabil si usor de utilizat, destinat elevilor din ciclul primar si gimnazial, echipat cu procesor MediaTek MT8183
  • Toate modelele indeplinesc cerintele standardului MIL-STD 810H, pentru durabilitate si siguranta crescuta

Acer anunta astazi o serie de noi dispozitive Chromebook de 11″ pentru segmentul educational, cu functii bine definite, destinate sa faciliteze digitalizarea scolilor: standardele militare de durabilitate permit parintilor sa aiba incredere ca dispozitivele sunt fiabile, inscrierea Zero-touch faciliteaza administrarea de la distanta, iar elevii se vor bucura de responsivitatea intuitiva a sistemului de operare Chrome

Acer Chromebook 511 — Invatare fara bariere

Acer Chromebook 511 (C741L) este un notebook de 11,6″ care simplifica procesul de creare a unui mediu digital de invatare, cu o serie de caracteristici de care vor beneficia atat elevii care utilizeaza dispozitivele, cat si managerii scolii care le vor administra. Platforma de calcul Qualcomm® Snapdragon 7c permite pana la 20 de ore de viata a bateriei, oferind o performanta eficienta pentru a tine pasul cu nevoile de invatare ale elevilor. Utilizand Snapdragon 7c, Acer Chromebook 511 ofera, de asemenea, conectivitate 4G LTE pentru a proteja securitatea datelor utilizatorilor si pentru a oferi acces rapid si fiabil la aplicatiile de invatare din cloud – permitand elevilor sa ia clasa cu ei si sa invete practic de oriunde. Cu o greutate de doar 1,3 kg, acest dispozitiv subtire si usor este suficient de portabil pentru ca elevii de toate varstele sa il poata transporta cu usurinta intre ore.

Echipat cu un sasiu MIL-STD 810H testat si rezistent la impact, Acer Chromebook 511 este mai mult decat capabil sa elimine uzura zilnica. Acesta dispune de suporturi marite si porturi I/O intarite, care il ajuta sa reziste la o manipulare dura, in timp ce un sistem unic de drenaj incorporat in tastatura ajuta la protejarea componentelor interne ale dispozitivului in cazul varsarii accidentale de lichide.

Cu Zero-touch enrollment, departamentele IT pot livra atat Acer Chromebook 511, cat si Acer Chromebook 311, care vor fi inscrise automat in administratia scolii imediat ce utilizatorul final se conecteaza la internet.

Acer Chromebook 311 — Creat pentru a face fata unei zile de scoala

Creat special pentru elevii din ciclul primar si gimnazial, Acer Chromebook 311 (C722) este un dispozitiv fiabil, echipat cu un procesor MediaTek MT8183 si conceput in jurul unei serii de standarde ridicate de durabilitate si siguranta. Conform standardului MIL-STD 810H, dispozitivul poate supravietui caderilor de pana la 122 cm si unei greutati de pana la 60 kg datorita protectiilor ce absorb socurile si a unui design intern imbunatatit. O atentie speciala a fost acordata tastaturii, o zona vulnerabila care se uzeaza frecvent. Aceasta rezista la varsarea a pana la 330 ml de apa sau alte lichide, iar tastele au fost ancorate mecanic pentru o protectie suplimentara impotriva indepartarii.

Din dorinta de a crea un dispozitiv capabil sa supravietuiasca provocarilor unei zile obisnuite la scoala, Acer a construit Chromebook 311 (si Acer Chromebook 511) in conformitate cu o serie de standarde de siguranta. Elementele protectoare din plastic au fost testate si certificate cu strictete, conform standardului de siguranta a jucariilor ASTM F963-16, dispozitivul indeplinind si standardul UL/IEC 60950-1 care acopera toate detaliile, de la siguranta chimica a materialelor, la marginile ascutite, pentru a se asigura ca Chromebook 311 este sigur si adecvat pentru utilizarea de catre copiii mai mici.

Acer Chromebook 311 are o durata de viata a bateriei de pana la 20 de ore, astfel incat sa reziste cu brio unei zile intregi la scoala, dar si in timpul orelor petrecute acasa, cu rezolvarea temelor. Acesta include si o serie de functii pentru a imbunatatirea invatarii colaborative, cum ar fi optiunea pentru un ecran touch, o camera web HDR cu un camp larg de vizualizare pentru cursurile online si toate avantajele sistemului de operare Chrome: timp de pornire mai rapid, interfata usor de utilizat, protectie malware incorporata, acces la milioane de aplicatii Android™ prin Google Play™ si multe altele.

Suport aplicatii

Noile Acer Chromebook 511 si Acer Chromebook 311 permit instalarea de aplicatii prin Google Play si web, astfel incat utilizatorii vor avea acces la toate aplicatiile preferate pentru productivitate, creativitate, servicii si multe altele.

Preturi si disponibilitate

Acer Chromebook 511 (C741L) va fi disponibil in EMEA din luna martie, la preturi incepand de la 399 euro.

Acer Chromebook 311 (C722) va fi disponibil in EMEA din luna martie, la preturi incepand de la 269 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *