Noul aspirator robot împreună cu noile mașini de spălat și uscătoare cu tehnologie AI de la Samsung, automatizează procesul de curățare al locuințelor și al hainelor

JetBot 90 AI+ curăță podelele cu ajutorul unei tehnologii de navigație inovatoare,

iar perechea mașină de spălat și uscător de la Samsung simplifică întregul proces de curățare al hainelor

 [CES2021] JetBot 90 AI+_1

București, România – 12 ianuarie 2021 – În cadrul CES 2021, Samsung Electronics Co., Ltd. a introdus noi electrocasnice inovatoare care ajută la automatizarea sarcinilor zilnice. Noul JetBot 90 AI+ vine cu tehnologii inteligente care îi optimizează traseul de curățare, și care răspund mediului său de lucru.

Între timp, noile mașini de spălat și uscătoare cu încărcare frontală Samsung cu panou de control Smart AI Control folosesc inteligența artificială pentru a identifica preferințele de utilizare și pentru a recomanda cicluri optime de spălare și uscare. Atât JetBot 90 AI+, cât și mașina de spălat inteligentă au fost recent prezentate în cadrul CES Innovation Awards din acest an și vor ajunge în SUA în prima jumătate a anului 2021.

[CES2021] JetBot 90 AI+_2

„La Samsung, ne-am angajat să oferim noi aparate casnice inovative care să inspire familiile, contribuind în același timp la simplificarea sarcinilor zilnice de acasă în moduri pe care nu le-am fi putut imagina până acum. Automatizând procesul de curățare al podelei și învățând preferințele utilizatorilor de spălare a rufelor, aceste electrocasnice noi elimină anumite sarcini zilnice, eliberându-vă timpul pentru a face mai mult din ceea ce vă place”, a declarat John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances.

[CES2021] Washer Dryer Pair

Aspiratorul JetBot 90 AI+ cu senzori și navigație bazate pe AI
JetBot 90 AI+ – primul aspirator robot inteligent din lume, cu tehnologia Intel® AI – oferă podelelor o curățare uimitoare, cu un efort minim.

Folosind o combinație de senzori și tehnologie de recunoaștere a obiectelor îmbunătățită prin AI, JetBot 90 AI+ parcurge suprafața locuinței cu aceeași eficiență și grijă ca o curățare manuală. Un senzor LiDAR, similar cu cel folosit la autoturismele care se conduc singure, detectează distanța și monitorizează spațiul casei pentru mișcări precise. Un senzor 3D recunoaște diferența dintre obiecte, precum o jucărie sau piciorul unui scaun, detectează chiar și obiectele mici de pe podea și recunoaște forma unei camere pentru a parcurge toata suprafața ei. Un algoritm de recunoaștere a obiectelor îi permite să identifice obiecte de orice tip și să configureze cea mai sigură și mai eficientă rută. JetBot 90 AI+ folosește apoi toate aceste informații pentru a curăța îndeaproape elementele de pe podea, asigurând în același timp o distanță sigură față de obiectele fragile sau delicate și curățarea suprafețelor de sub mobilă atunci când este necesar. Dacă un anumit obiect este considerat a fi periculos sau care poate provoca o posibilă contaminare, acesta îl va evita pur și simplu.

[CES2021] WF50A8800AV_1

Pe măsură ce curăță podeaua, motorul cu invertor digital avansat al JetBot 90 AI+ maximizează puterea de aspirare de 30W a sistemului său Jet Cyclone pentru a curăța praticulele de praf din aer și murdăria de pe podea. Peria cu auto-curățare a aspiratorului robot, este fabricată din fibre fine realizate din materiale textile, care curăță praful de pe podea și din locurile greu accesibile.

Când a finalizat întreg procesul de curățare, JetBot 90 AI+ se întoarce automat la Clean Station™, sistemul automatizat de golire a recipientului de praf brevetat de Samsung. Acolo, golește murdăria, praful și părul pe care le-a adunat într-o pungă specială, care trebuie înlocuită doar o dată la două-trei luni.

Iar prin conectarea acestuia la smartphone, prin intermediul aplicației Samsung SmartThings, JetBot 90 AI+ aduce puterea de curățare în mâinile oricărui utilizator, la propriu. Utilizatorii pot controla aspiratorul de oriunde – pot programa o sesiune de curățare, pot seta „zone interzise” pe harta virtuală a casei sau chiar se pot conecta la camera video a aspiratorului pentru a supraveghea casa și animalele de companie.

[CES2021] WF50A8800AV_2

Îngrijire simplificată a hainelor cu perechea de mașină de spălat și uscător cu tehnologia AI

Inovațiile Samsung în materie de AI schimbă permanent modul în care utilizatorii abordează sarcinile de zi cu zi. Noile mașini de spălat și uscătoare cu încarcare frontală și panou de control Smart din seria 8800 au fost proiectate pentru a simplifica procesul de curățare al hainelor, și pentru a-l face mai intuitiv și mai puțin stresant.

Samsung aduce propria tehnologie AI Control pe noua gamă de mașini de spălat și uscătoare. AI Control învață în mod inteligent ciclurile și setările preferate, apoi le acordă prioritate pentru acces rapid într-un panou de control simplificat și ușor de utilizat. De asemenea, recomandă programe de spălare specifice bazate pe învățarea inteligentă a ciclurilor de spălare anterioare desfășurate în anumite zile din săptămână sau la anumite ore.

Funcția sa puternică AI Wash detectează greutatea rufelor și folosește un senzor de turbiditate brevetat pentru a determina cantitatea ideală de apă și detergent de utilizat în ciclul respectiv de spălare. De asemenea, aceasta determină și timpul optim de spălare al hainelor, asigurând o curățare impecabilă.

Utilizarea unei mașini de spălat și a unui uscător suprapus nu a fost niciodată mai ușoară. Cu funcția MultiControl, puteți opera pe deplin atât mașina de spălat, cât și uscătorul de pe panoul mașinii de spălat, având toate comenzile la îndemână.

De asemenea, aplicația SmartThings poate fi utilizată pentru a primi alerte la sfârșitul oricărui ciclu, pentru a porni sau opri de la distanță procesul de spălare, programarea ciclurilor, direct de pe telefonul personal.

JetBot 90 AI+ și noua gamă de mașini de spălat și uscătoare vor fi prezentate în cadrul expoziției virtuale a Samsung la CES în perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe informații despre cele mai recente produse Samsung, vizitați https://www.samsung.com/us/explore/experiences/ces2021 .

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *