Personalizare accesorii Samsung

O husă originală și rezistentă la șocuri care îți va schimba ideea de minimalism, face parte din gama de huse telefoane Huawei și personalizare accesorii Samsung. Husele pentru Samsung și Huawei au culori solide,  contrastante care adăuga stil și eleganță dispozitivului mobil. Originalitatea acestor huse constă în faptul că, pot pune accentul pe individualitatea și caracteristicile tale. De asemenea, husa este responsabilă pentru protecția fiabilă a smartphone-ului. Siliconul durabil va ține ferm gadgetul în interiorul husei, iar laturile imperceptibile vor împiedica spargerea acestuia, chiar dacă ar cădea pe colț.

Huse personalizate Samsung

Panoul din spate, realizat din plastic durabil, mat, nu numai că protejează partea din spate a smartphone-ului, ci și adâncește camera, protejând-o de deteriorări. Husa realizată din silicon moale și plăcut la atingere, nu va aluneca în mână. Laturile husei ies deasupra ecranului telefonului, protejându-l de zgârieturi, dacă pui telefonul cu fața în jos. Cadrul de înaltă rezistență, încadrat de husa din silicon, va crea o protecție la nivel înalt nu numai împotriva zgârieturilor, ci și a picăturilor mici de apă. Microfibra moale din interiorul husei se va potrivi perfect cu telefonul, ceea ce la rândul său va împiedica pătrunderea prafului între husă și telefon și sunt perfect create pentru hardware-ul telefonului. Husa nu va face dificilă apăsarea tastelor și, în plus, le va face și mai ușor de apăsat.

Huse pentru Samsung și Huawei tip carte

Husele pentru Samsung și Huawei sunt fabricate din piele ecologică și silicon de înaltă calitate, și au un design ușor și compact. O astfel de husă va oferi protecție fiabilă gadgetului tău și îi va păstra aspectul original mult timp. Marginile husei sunt îndoite, făcându-l foarte plăcut și confortabil de ținut în mână. Interiorul cărții este realizat din material moale.

Telefonul se potrivește perfect in interiorul husei, lipit în siguranță de interiorul cărții. Capacul husei se deschide spre stânga și este fixat în stare închisă de magneți încorporați în capac și partea din spate a husei. Magneții conținuți în huse nu au niciun efect negativ asupra bateriei smartphone-ului. De asemenea, husa oferă posibilitatea de a instala protecție din sticlă sau folie pe ecran, poți încărca telefonul fără a scoate husa, decupajul difuzorului îți permite să porți o conversație cu capacul închis. Husa este concepută în așa fel încât, printr-o mișcare simplă, să se transforme într-un suport orizontal și, de asemenea, îl poți ține confortabil pentru a viziona videoclipuri. În interiorul husei de tip carte există un compartiment pentru o carte de vizită sau un card, având un decupaj convenabil pentru a-l scoate.

Tendința liderilor mondiali în producția de tehnologie mobilă este de așa natură încât, vedem din ce în ce mai multe modele noi de dispozitive aproape în fiecare zi. Cu o astfel de dinamică, este destul de dificil să menții actualizată gama de accesorii pentru telefoane mobile Huawei și Samsung. Cu toate acestea, magazinul online etuo.ro face tot posibilul să includă astfel de noi modele, astfel încât să poți găsi exact acea husă de protecție de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *