6 sfaturi utile pentru a cumpăra întotdeauna parfumuri originale

Deși este adevărat că unele imitații pot părea reale, în realitate nu sunt și vei afla diferențele cu aceste sfaturi de mai jos.  Zafaran îți împărtășește câteva sfaturi, astfel încât să poți identifica dacă ai cumpărat parfumuri originale sau false.

Care este cheia pentru a recunoaște un parfum original?

Cheia pentru a recunoaște un parfum original dintr-o imitație este să îți faci achiziția într-un magazin cunoscut și de încredere. La Zafaran sunt oferite exclusiv produse originale, importate, site-ul fiind total împotriva imitațiilor de parfum.

În cele ce urmează vei regăsi 6 sfaturi pentru ca tu să recunoști un parfum original:

Există mai multe puncte care te vor ajuta să știi dacă un parfum este original sau nu. Asta nu înseamnă este că unul este mai important decât celălalt, de aceea este recomandat să parcurgi toate punctele.

· Cutia unui parfum original nu este simplă

Industria parfumurilor este foarte competitivă, iar marketingul este extrem de important. Cutia care conține flaconul trebuie să fie realizată cu cele mai frumoase culori și materiale de calitate și trebuie să fie extrem de rezistentă, atât în interior cât și în afara.

Dacă observi că acea cutia este realizată din carton ușor, fragil și cu greutate redusă, te confrunți cu un parfum fals.

· Celofanul există la parfumurile originale

Ambalajul din celofan este fabricat dintr-un material plastic bine aderat la cutie, ca și cum ar fi o mănușă; dacă un parfum nu îl are sau este pus neglijent, este un parfum fals.

· Fii atent la vârful atomizorului de parfum

Este o piesă mică, dar delicată și, prin urmare, dificil de imitat. Este recomandat să-l privești cu o atenție deosebită, vei găsi mai multe decât ai crezut despre asta.

· Fii atent la ambalajul parfumului

Sticla unui parfum original este de calitate, în general netedă și transparentă, pentru a-ți permite să vezi conținutul. De obicei, sunt realizate dintr-o singură bucată, fără îmbinări, așa că, dacă achiziționezi un parfum cu o sticlă făcută în două forme sau două bucăți, nu există nicio îndoială: te confrunți cu o imitație.

Un alt detaliu este să verifici tubul de distribuție (tubul mic din interiorul sticlei): acesta nu poate fi îndoit sau curbat , de parcă ar fi mai lung decât sticla, este un detaliu de care au grijă parfumurile originale.

· Eticheta unui parfum te ajută

Din motive legale, toate parfumurile originale trebuie să poarte o etichetă în care sunt raportate componentele utilizate în producție, codul de bare, numărul de loturi și altele. Dacă eticheta lipsește, vei ști repede că nu este un parfum original; iar dacă este, verifică dacă totul este în ordine, deoarece este posibil să fi fost modificată.

· Aspect vizual al conținutului unui parfum

Un parfum original necesită timp pentru a fi produs (uneori mai mult de un an); alcoolul este de înaltă calitate, aromele precise și materialele de primă calitate.

La prima vedere parfumul trebuie să fie omogen și să nu aibă spumă (cel puțin nu în exces). Dacă se întâmplă acest lucru, este pentru că materialele nu sunt de bună calitate.

Aroma unui parfum original durează în timp, prin urmare, dacă îl aplici și în mai puțin de 1 oră practic nu mai are miros, atunci nu este original. Cele mai recunoscute mărci folosesc în general culori deschise în produsul lor final, iar acest lucru se datorează faptului că este mai dificil de realizat, căutând să o complice, pentru a nu putea fi imitată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *