7 motive pentru care sa alegi THC.ro

Găzduire-web-Web-hosting-01

Platforma www.thc.ro este una dintre cele mai cautate platforme de la momentul actual. Vorbim de profesionisti cu o vasta experienta in mediul online, ce dau viata oricarui tip de pagina web, indiferent de destinatia acesteia. La THC se ofera o serie vasta de servicii pe durata uei colaborari, de la pachete cu domeniu si hosting extrem de atractive si adecvate pentru orice tip de nevoi, pana la asistenta 24/7 si zeci de tool-uri oferite in mod gratuit.

Iata asadar cele 7 motive pentru care sa alegi THC.ro pentru a-ti dezvolta propria pagina web sau unul dintre magazinele de renume ceti pot produce venituri inca de la lansare.

7 motive pentru care sa alegi THC.ro

  • Asistenta tehnica 24/7

Fie ca ti-a picat conexiunea la server, fie ca site-ul tau nu mai functioneaza corespunzator si ca ai epuizat toate celelalte variante disponibile, fie nu stii ce pachet sa alegi si cum, echipa THC iti este alaturi printr-un program non-stop si diferite forme de contact astfel incat sa nu-ti facii griji. Bineinteles, suportul tehnic vine la pachet in mod gratuit astfel incat site-l tau sa functioneze mereu optim, fara scopuri sau costuri ascunse.

  • Hosting SSD

Gazduirea de tip SSD este alegerea perfecta daca iti doresti un site extrem de performant, care sa ruleze cu viteza luminii.

  • Interfata prietenoasa

Cele mai multe persoane care isi deschid un site pe care-l construiesc de la zero se “lupta” cu tools-urile pentru a construi designul si pagina potrivita. La THC te asteapta o interfata prietenoasa si simpla, ideala chiar si pentru incepatori.

  • Transfer de date si informatii gratuit

In timp ce majoritatea companiilor cu profil similar iti vor solicita costuri uriase pentru a-ti transfera continutul de pe o pagina veche pe un site dedicat nou, la THC transferul este gratuit, astfel incat sa nu pierzi nimic.

  • Pachete complete pentru toate nevoile

La THC te asteapta de asemenea si pachete pe alese, cu diferite beneficii si intr-o oferta de pret adecvata in raprt calitate-pret. De ce sa platesti mai mult, cand poti avea aceleasi servicii la preturi mult mai avantajoase sau fara costuri extra?

  • Posibilitatea de testare

In timp ce alte platforme iti prezinta serviciile si cam atat, la THC ai si posibilitatea de a testa cum functioneaza site-ul in primele 30 zile. Astfel, inainte de a lua decizia definitiva sau de a te obisnui cu ideea ca va trebui sa dispui de hosting de la ei pentru o perioada crescuta de timp, iar sistemul in sine nu ti se pare potrivit, ai inclus in pachet o perioada de 30 zile timp dupa care poti continua sau poti solicita rambursarea integrala a banilor.

  • Niciodata fara backup!

Pentru ca oricand pot aparea situatii neprevazute, cea mai potrivita cale de a nu pierde o serie de informatii si lucruri pretioase este backup-ul constant. Astfel, la THC se realizeaza aceasta procedura zilnic, astfel incat toate datele si informatiile sa fie in siguranta si sa nu fie compromise de nicio situatie neplacuta, indiferent de tipul pachetului ales sau de destinatia acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *