TCL lansează seria de televizoare QLED C81 și C71 în România Tehnologie de vârf și experiență de vizionare la nivel de cinema

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, lansează astăzi în Europa televizoarele ultra-performante QLED C81 și C71, ce au la bază cea mai avansată tehnologie în domeniu, oferind consumatorilor o experiență de vizionare similară celei de la cinema.

TCL  a  intrat  pe  piața  din  România  în  acest  an  cu  o  strategie  care  se  concentrează  pe democratizarea  tehnologiilor  de  vârf,  oferind  inovație  de  ultimă  oră,  design  adaptabil  oricărei locuințe și accesibilitate. Pentru liderul în tehnologie TCL piața românească este în prezent cea mai importantă din regiunea Europei de Est și produsele sale vor fi disponibile la scară națională, atât în magazinele IT&C online cât și in cele fizice. Începând cu luna mai 2020, televizoarele QLED se vor regăsi în ofertele distribuitorilor din România.

Seria de televizoare C81 va fi lansată cu versiuni de 75, 65 și 55 inch, în timp ce seria C71 va fi disponibilă  în  variantele  de  65,  55  și  50  inch.  Modelele  C81  vor  fi  disponibile  la  prețuri recomandate de vânzare începând cu 815 EUR, iar televizoarele din seria C71 vor avea prețuri recomandate  de  vânzare  pornind  de  687  EUR,  prețurile  finale  depinzând  de  versiunile  și specificațiile fiecărui televizor din aceste game și de ofertele vânzătorilor locali.

Reproducere fără egal a culorilor calitatea imaginii extrem de fidelă realității

Noile serii dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind consumatorilor un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema.

De asemenea, noile televizoare TCL sunt echipate cu tehnologiile 4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale  de  umbră,   scene  perfect  încadrate  și  imagini  de  o  claritate  înaltă.   Astfel, consumatorii pot experimenta imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.

100HZ Motion Clarity oferă și mai multă claritate și luminozitate pe modelele de 65 și 75 de inch, afișând imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz, rezultând imagini super clare.

În plus, algoritmul de estimare și compensare a mișcării pe care îl are modelul de 55 de inch stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând imagini de o acuratețe superioară, fascinantă.

Sisteme de sunet ultraperformante  experiență de sunet tridimensională

Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională pentru ambele serii, redând un sunet ambiental impresionant, datorită profunzimii și preciziei audio excelente și oferind astfel experiență de cinema în propria casă. Practic, consumatorii vor avea posibilitatea să simtă și să audă acțiunea chiar în camera de zi.

Seria C81 este echipată cu un sistem de sunet de ultimă oră, ONKYO 2.1, cu difuzoare pentru față și subwoofer dedicat în spatele televizorului, optimizând experiența de ascultare și oferind un sunet captivant specific cinematografului.

Funcții ce revoluționea conceptul de smart TV

Seriile de televizoare C81 și C71 oferă de asemenea funcții inteligente alimentate de TCL AI-IN, ecosistemul de inteligență artificială al TCL care folosește învățarea profundă pentru a optimiza în mod inteligent sistemele audio și video și pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat personalizată, revoluționând astfel potențialul televizorului.

Noile serii vin cu sistemul Android 9.0 încorporat, Google Home și Google Assistant, ca parte a pachetului. Consumatorii pot utiliza controlul vocal pentru peste un milion de acțiuni și pot controla conținutul și funcțiile TV, precum și dispozitivele inteligente compatibile, fără a pierde ritmul.

De asemenea, compatibili cu Alexa, ambii asistenți învață mai multe în funcție de frecvența de utilizare, iar controlul vocal hands-free oferă consumatorilor confort și flexibilitate sporite, permițându-le să facă mai multe acțiuni fără a pierde niciun moment al emisiunii sau al filmului ce rulează pe ecran.

Transmiterea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară, datorită gamei largi de aplicații Android TV, precum Netflix, Amazon Prime Video și YouTube.

Funcțiile inovatoare, comutarea ușoară între sarcini, conturile cu mai mulți utilizatori sau setările laterale  le  permit  tuturor  membrilor  familiei  să  se  bucure  de  conținutul  preferat.  Mai  mult, compatibilitatea T-Cast și Chromecast permit streamingul via telefoane smart și computere, indiferent dacă este vorba de Mac sau Windows, iPhone sau telefoane Android.

Funcții inteligente adiționale

Concepute cu o atenție deosebită la   experiența de gaming, noile serii TV au un input lag de numai  10ms,  alături  de  imagini  de  înaltă  calitate  pentru  performanță  receptivă  și  calitate superioară a imaginii. De asemenea, pasionații de jocuri vor aprecia includerea a 3 prize HDMI, alături de 2 porturi USB 2.0, ce oferă maximizarea conectivității pentru console și controlere.

De asemenea, un televizor inteligent nu este complet fără telecomandă inteligentă. Noile televizoare TCL sunt dotate cu telecomenzi bazate pe control vocal avansat, precum și butoane rapide pentru a accesa aplicațiile cheie. Seria C81 vine, de asemenea, cu o telecomandă pentru Google Assistant.

Design slim atemporal

Designul elegant al ambelor serii oferă un mare avantaj, fiind perfect adaptabil oricărei locuințe, oferind o experiență vie și personalizată de cinema, în propria casă.

Modelele seriei C81 sunt dotate cu un suport inovativ cu trei picioare, care le conferă un efect plutitor, iar cele ale seriei C71 sunt însoțite de un suport elegant reglabil.

Ambele serii sunt compatibile cu VESA pentru o flexibilitate maximă. Modelele au un exterior ultra-subțire, confecționat din metal premium, ce asigură durabilitate și conferă eleganță. Designul atemporal modern al modelelor C71 și C81 transformă cu adevărat spațiul de locuit, aducând o notă de rafinament.

Principalele caracteristici și funcțiicheie

Seria TCL C81 Seria TCL C71
 

● Tehnologia de afișare Quantum Dot

● Dolby Vision și Dolby Atmos

● HDR 10+

● TCL AI-IN

● Control Vocal Hands-free

● Cel mai recent sistem de operare Android

● Full-Screen Design

● Motion Clarity-100Hz Native Display (pentru modelele de 75 și 65 inch)

● Sistem audio Onkyo

 

● Tehnologia de afișare Quantum Dot

● Dolby Vision și Dolby Atmos

● HDR 10+

● TCL AI-IN

● Control Vocal Hands-free

● Cel mai recent sistem de operare Android

● Full-Screen Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *