HUAWEI Mate30 Pro, lansat oficial în România cu peste 700 de precomenzi

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

Creștere rapidă în rândul vânzărilor pentru produsele HUAWEI, în 2019

 

București, 5 februarie 2020 – Huawei a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, peste 700 de precomenzi pentru vârful de gamă HUAWEI Mate30 Pro, recent lansat în România. Cifra depășește cele 100 de produse stabilite inițial pentru campania de precomandă desfășurată în perioada 15 – 29 ianuarie. Smartphone-ul folosește Android 10 ca sistem de operare și vine cu propria interfață EMUI 10.

Începând cu 2019, HUAWEI a început să dezvolte din ce în ce mai mult propriul magazin de aplicații, cunoscut sub numele de App Gallery. În timp ce există 3.8 milioane de utilizatori activi de produse Huawei și Honor, 1.5 milioane de utilizatori sunt înregistrați în Huawei ID și 1.1 milioane de utilizatori au App Gallery.

„Atât la nivel global, cât și în România, HUAWEI App Gallery a avut parte în ultimele luni un progres impresionant. În România au fost înregistrare peste 7 milioane de download-uri ale aplicațiilor din Huawei App Gallery și asta doar în ultimele 3 luni. HUAWEI, împreună cu dezvoltatorii implicați în acest proces continuu de inovație, lucrează constant pentru a extinde magazinul HUAWEI de aplicații și pentru a accelera procesul de integrare a tot mai multe aplicații relevante pentru consumatori.”, declară Ciprian Mirea, Head of Trade Marketing & Ecosystem Business Development la Huawei Consumer Business Group.

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

HUAWEI App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, urmând ca în viitorul apropiat să fie incluse și aplicațiile de banking ING, BRD și Raiffeisen Bank. App Gallery conține deja aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Biziday, Antena Play, Orange TV Go sau Telekom TV. Totodată, există și o varietate de aplicații integrate dedicate shopping-ului, precum Elefant.ro, LaJumate.ro, Bringo Delivery sau Okazii.ro, cât și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi și 7Card sau WorldClass. În total, App Gallery conține peste 40 de aplicații românești și aproximativ 20.000 de aplicații la nivel global, fiind o platformă care respectă toate standardele internaționale și locale de securitate și conformitate, inclusiv GDPR, ISO și GAPP.

Huawei a lansat la nivel global ecosistemul HMS Core 4.0, care le permite dezvoltatorilor din întreaga lume să obțină în continuare o evoluție rapidă și rezultate comerciale benefice în ceea ce privește aplicațiile pe care le gândesc pentru utilizatori.

Ecosistemul HSM Core integrează numeroase capabilități puse la dispoziția dezvoltatorilor, creează o platformă pentru serviciile de care aplicațiile au nevoie, cuprinzând un set amplu de funcționalități și oferind, totodată, o mai mare flexibilitate, cât și rezultate comerciale favorabile. Distribuția globală optimizată pentru orice scenariu și orice dispozitiv permite un mai mare focus pe inovație din partea dezvoltatorilor, oferind utilizatorilor de dispozitive Huawei o experiență mai bună.

Capabilitățile HMS Core 4.0 oferă servicii extinse la orice nivel pentru dezvoltatorii de aplicații mobile. Datorită asistenței sale operaționale unice, HMS Core accelerează dezvoltarea aplicațiilor, cu o gamă completă de servicii de bază. Aceasta scade timpii și costurile de dezvoltare, astfel încât dezvoltatorii să se concentreze pe inovație.

În anul 2019 s-au înregistrat creșteri rapide în ceea ce privește produsele din ecosistem, compania fiind al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri pe piață, la nivel global, atingând un număr de peste 240 de miloane de unități expediate în 2019.

1.9 milioane de PC-uri au fost vândute în 2019, ajungând la o creștere de 21.4%. Tabletele au înregistrat o creștere de 10%, echivalentul a 10 milioane de unități expediate, accesoriile HUAWEI 272%, ceea ce înseamnă 14.6 milioane unități expediate, în timp ce cea mai mare creștere se observă în rândul MBB, unde 8 milioane de unități au fost expediate, de unde și o creștere de 400%.

Pentru mai multe informații, accesați: https://developer.huawei.com/consumer/en/hms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *