Care sunt cele mai populare vibratoare

Dildo-blue-glass-Transparent-Dildo-Dildo-Speciale-sex-shop-voluptas-1

Odinioara vibratoarele erau privite cu enorm de mult scepticism. Insa putini stiu ca producerea de vibratoare a avut loc pentru prima data in domeniul medical si ca, inca de atunci persoanele care le-au incercat au vazut schimbari benefice, imediat, asupra starii de sanatate. Astazi ele au ajuns sa capete mai multa recunoastere si sa rupa barierele oricarui tabu ce vehiculeaza offline, fizic, printre toti oamenii de rand, cat si in mediul online, pe internet.

Numarul articolelor medicale referitoare la accesoriile sexuale disponibile in orice sex shop este de asemenea in crestere. Astfel, putinii oameni care mai privesc existenta vibratoarelor drept un tabu este in scadere. Informarea ne poate ajuta in acest sens nu doar sa ne ingrijim mai mult de aspectul vizual si de sanatate, cat si de calitatea unei vieti sexuale implinite.

Astfel, vibratoarele cunosc in zilele noastre o popularitate extrem de ridicata, iar costurile asociate unei astfel de achizitii sunt din cele mai variate. S-a facut trecerea de la vibratoarele clasice, la cele inteligente. Iar vibratoarele de odinioara capata astazi un aspect extrem de interesant si functii multiple.

Asadar, daca cunosti pe cineva care nu are o viata sexuala intocmai roz sau daca insusi relatia ta din dormitor nu pare a fi prea interesanta, afla daca un asemenea dispozitiv iti poate fi de folos. Iti prezentam astazi lista celor mai populare vibratoare si accesorii sexuale aparute de-a lungul timpului. Tu-l alegi pe cel potrivit pentru tine!

Care sunt cele mai populare vibratoare, din trecut si pana in prezent

La capitolul popularitate, primul loc este ocupat de catre vibratoarele reale si dildo-uri, adica acele vibratoare cu o reprezentare similara 1:1 cu cea a organelor genitale. Astfel de vibratoare sunt disponibile atat pentru femei, cat si mai nou pentru barbati. Ambele sexe vor simti nvoia de satisfacere sexuala, iar faptul ca nu toata populatia lumii se bucura de un partener unic, nu mai este o noutate. Aceste jucarii sexuale sunt alcatuite fie din silicon medical, fie din sticla si alte materiale sigure, permitand o stimulare cat mai reala.

O alta categorie la fel de populara de vibratoare este reprezentata de vibratoarele in forma inedita, in forma de inima, de limba, de ou, etc. Exista o gama extrem de vasta de astfel de vibratoare pe Voluptas.ro iar motivul pentru care ele sunt atat de apreciate e bineinteles forma acestora.

Aspectul inedit pe care il au aceste vibratoare le face mai usor de integrat in orice locuinta astfel incat detinatorii unui astfel de vibrator nu mai sunt la fel de timizi si reticenti in detinerea si utilizarea unei astfel de jucarii sexuale. Totodata ele pot avea dimensiuni din cele mai compacte, astfel incat pot fi cu usurinta depozitate in spatii restranse sau luate la drum lung.

Cuplurile indraznete au in top si existenta unor vibratoare de cuplu, concepute intr-un mod special pentru ca ambii parteneri sa aiba parte de o senzatie nemaipomenita in timpul actului sexual. Asadar, vibratoare exista pentru toti, pentru fiecare dorinta si necesitate in parte.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si da frau liber dragostei nemuritoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *