„Urban Seekers” – noua campanie de brand de angajator lansată de Societe General European Business Services vine cu o provocare inedită

Traffic lights in the center of the capital city of Romania, Bucharest.
Traffic lights in the center of the capital city of Romania, Bucharest.

3 octombrie 2019, București – Societe General European Business Services (SG EBS) anunță o nouă campanie de brand de angajator denumită Urban Seekers, sub forma unui concurs tip treasure hunt. Competiția va avea loc pe data de 19 octombrie, în București, și este dedicată persoanelor care își doresc un loc de muncă în cadrul companiei și, care, în același timp, vor să se bucure de o competiție plină de provocări.

Noua campanie vine cu un concept inedit, gândit pentru persoanele care vor să demonstreze că sunt organizate și practice, că au gândire strategică și capacitate de a lucra în echipă, dar care vor să ia parte și la o aventură urbană alături de prieteni. În același timp, Urban Seekers îi surprinde pe cei în căutarea unui job printr-o experiență de angajare inedită.

Prin noua noastră campanie ne dorim să îi găsim pe acei colegi potriviți, cu o gândire analitică și spirit de echipă, care așteaptă cu nerăbdare noi provocări, dar și pe aceia care vor să se simtă bine alături de prieteni, sau care vor să își facă unii noi. Campania reflectă o parte dintre valorile companiei noastre, precum responsabilitatea, angajamentul, atracția pentru inovație și spiritul de echipă, și prezintă o mică latură din cultura SG EBS și a felului nostru de a fi. Urban Seekers este, în esență, o alternativă originală a unei experiențe de angajare.”, a declarat Daniela Vercellino, HR Director SG EBS.

Premiile puse în joc sunt 10 trotinete electrice pentru locul întâi, 100 de călătorii cu trotineta electrică pentru locul al doilea și 50 de călătorii pentru al treilea loc. Călătoriile sunt valabile un an de zile de la finalizarea competiției. Toți cei interesați de competiție se pot înscrie pe platforma www.urbanseekers.ro.

Job-urile puse la dispoziție de către companie sunt din domeniile IT, Compliance, Finance și HR și se pot găsi pe www.sgebs.ro/cariera.

Angajații SG EBS beneficiază de diverse beneficii și oportunități de dezvoltare, precum acces la inovație, echilibru între viața personală și cea profesională prin posibilitatea de a lucra de acasă timp de 2 zile pe săptămână, acces la o comunitate internațională – ca parte a grupului cu peste 150.000 de angajați -, cât și posibilitatea de a participa la proiecte importante din domeniul CSR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *