ViewSonic lanseaza o noua tabla interactiva, pentru o mai buna cooperare la locul de munca

Seria IFP70 imbunatateste colaborarea si comunicarea in companie, optimizand astfel productivitatea si beneficiaza totodata de certificare Microsoft Azure IoT

ViewSonic Corp, lider global pe piata solutiilor de afisare, a lansat o noua tabla interactiva ViewBoard, destinata colaborarii la locul de munca. Noua serie ViewBoard IFP70 reprezinta o extindere a gamei de produse dedicate colaborarii, fiind proiectata special pentru companii, carora le ofera o solutie de generatie noua pentru desfasurarea conferintelor, usor de folosit, ce adauga capabilitati de colaborare si comunicare spatiilor de lucru moderne si globalizate. La dezvoltarea ViewBoard IFP70, s-a tinut cont si de conectivitatea cu dispozitive inteligente IoT, astfel ca seria beneficiaza de certificare Microsoft Azure IoT.

“Folosindu-ne de cunostintele si experienta acumulata de-a lungul timpului prin dezvoltarea platformei ViewBoard, am creat o solutie care revolutioneaza modul in care oamenii lucreaza, comunica si colaboreaza, ajutand organizatiile sa se adapteze mai bine dinamicii si provocarilor din lumea de afaceri actuala”, a spus Monica Sun, Director of Large Format Display Business Unit la ViewSonic. “Combinand noutatile hardware, software si conceptul Internet of Things, transformam spatiile de lucru in medii unde munca in echipa isi poate atinge intregul potential, imbunatatind astfel eficienta si productivitatea angajatilor, chiar si atunci cand membrii echipei sunt distribuiti global”.

Proiectata pentru spatii de lucru moderne – intotdeauna pregatita de actiune

Toti cei care au folosit solutii pentru conferinte web stiu ca pregatirea aparaturii si conectarea cablurilor presupune multe batai de cap, care pot genera chiar intarzieri sau momente neplacute. Din fericire, ViewBoard IFP70 elimina problemele de acest fel, caci foloseste un singur cablu pe interfata USB-C. Datorita acestei abordari, utilizatorii isi pot incepe prezentarea deosebit de rapid si fara efort. Multumita suportului pentru date audio-video, Ethernet si alimentare, un singur cablu este acum de ajuns pentru a sustine intreaga activitate.

De indata ce conferinta sau prezentarea a inceput, participantii pot colabora in mod natural, cu suportul Windows 10, Office 365 si Team Rooms. Iar prin aplicatia de partajare a continutului ViewSonic VewBoard Cast pentru dispozitive mobile, participantii pot transmite wireless continut la rezolutie 1080p, de pe dispozitivele lor direct pe ViewBoard. Totodata, cei care sustin prezentarea pot controla continutul afisat, prin intermediul telefonului, tabletei sau laptopului. Indiferent ca este vorba despre continut multimedia, documente, fisiere in Cloud sau de aproape orice alt tip, acesta poate fi utilizat de mai multi utilizatori in acelasi timp, cu posibilitatea efectuarii de adnotari in timp real. Ecranul tactil PCAP (projected capacitive) fara rama, prevazut cu pix inteligent, asigura o experienta cat se poate de naturala la scriere, indiferent ca se foloseste degetul, un stylus sau o combinatie a celor doua.

Spatiile de lucru pasesc in viitor – Suport IoT 

In conditiile unei penetrari pe scara tot mai larga a solutiilor IoT, dispozitivele ViewBoard IFP70 sunt cele care permit birourilor pasul spre viitor. Fiind certificate Microsoft Azure IoT, acestea permit dezvoltarea unor spatii de lucru inteligente, prevazute cu capabilitati multiple. Printre ele, se numara senzori integrati care detecteaza si monitorizeaza prezenta, temperatura ambientala, nivelul de umiditate si gradul de iluminare – toate conectate la serviciul Microsoft Azure Digital Twins1, pentru a le oferi managerilor toate datele de care au nevoie pentru a optimiza locul de munca al angajatilor si pentru a imbunatati eficienta energetica, reducand astfel consumul si costurile.

Colaborare la superlativ cu myViewBoard

ViewSonic myViewBoard este o solutie software deosebit de sigura si usor de folosit, proiectata pentru ecrane interactive si table digitale. myViewBoard ofera o gama vasta de instrumente specifice segmentului Enterprise si se bazeaza pe Amazon Web Services, beneficiind de criptare AES pe 256bit pentru securizarea optima a datelor. Iar pentru un plus de securitate si mobilitate, utilizatorii pot opta pentru sincronizare cu servicii de stocare in Cloud, precum Google Drive, OneDrive for Business, DropBox si Box. myViewBoard ofera o solutie unica de cooperare si colaborare, imbunatatind semnificativ productivitatea la nivelul organizatiei.

Seria ViewBoard IFP70 include modelele IFP6570 de 65” si IFP8670 de 86”. Diferenta dintre cele doua poate fi observata direct de participantii la Integrate Show, are se desfasoara in perioada 27-29 august 2019, la Melbourne, in Australia.

1: Microsoft Azure Digital Twins este un serviciu nou in cadrul platformei Azure IoT, ce le permite clientilor si partenerilor sa creeze un model digital complex al cadrului fizic, ce include oameni, locuri si obiecte, precum si relatiile si legaturile dintre ei. Pentru mai multe informatii, puteti vizita pagina dedicata: https://azure.microsoft.com/en-gb/resources/videos/azure-digital-twins/

Tablele interactive ViewSonic, la fel ca toata gama de solutii ViewSonic, vor fi disponibile local prin distribuitorul ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de produse, solutii IT si electronice de consum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *