Dictionarul explicativ al limbii romane la cel mai bun pret

Picture1

O biblioteca completa este constituita nu numai din carti de beletristica, ci si din lucrari de specialitate. Fiecare, desigur, isi alege carti din domeniul in care activeaza sau care ii sunt de interes. Insa, anumite lucrari ar trebui sa existe in casa oricui, indiferent de specialitatea pe care o are. Printre acestea, amintim dictionarele. Acestea sunt printre cele mai utile carti pe care le poti avea. De ce? De exemplu, un dictionar explicativ roman este util oricui, indiferent de varsta sau de domeniul in care isi desfasoara activitatea. La libraria online universenciclopedic.ro poti gasi atat un dictionar explicativ al limbii romane, in cea mai noua versiune, precum si gramatici sau alte tipuri de dictionare.

 

Un dictionar exlicativ roman este folositor pentru a-ti insusi termeni noi, pentru a te documenta in ceea ce priveste scrierea corecta, declinarea, sinonimele, antonimele sau explicatia. DEX-ul, este probabil unul din dictionarele cele mai utile pe care le poti avea in casa. La universenciclopedic.ro este disponibila editia a III-a revazuta si adaugita, aparuta sub egida Academiei Romane. Vorbim despre lucrarea cu noile norme ortografice, ortoepice si de punctuatie ale limbii romane. DEX-ul, cunoscut ca si Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, este conceput ca un vast si complex repertoriu lexical. In cuprinsul sau, dictionarul inregistreaza si explica peste 67 000 de cuvinte. Astfel vei descoperi in aceasta carte cele mai utilizate in limba romana contemporana si in operele literare clasice, un mare numar de regionalisme, arhaisme si neologisme, precum si termeni si unitati frazeologice noi apartinand unor domenii de actualitate (informatica, finante, drept, religie, mass-media etc.). Fata de cea precedenta, noua editie cuprinde foarte multe articole noi si adaugiri. Desi nu este un dictionar etimologic propriu-zis, DEX-ul indica si originea cuvintelor.

 

De aceea, este necesar sa achizitionam aceasta carte, disponibila acum pe universenciclopedic.ro la cel mai bun pret. Se poate comanda de pe site atat DEX-ul, dar si alte carti sau lucrari ce te vor ajuta in calatoria lingvistica precum DOOM-ul sau Gramatica Limbii Romane cu reducere de -50%. Pentru mai multe informatii, acceseaza acum site-ul care ofera un format prietenos si usor de folosit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *