Huawei a deschis primul Huawei Experience Store din România

\Huawei Experience Store Bucuresti

Amplasat în Băneasa Shopping City, cel mai mare magazin Huawei din România oferă experiențe complete, adaptate fiecărui client în parte

 

București, 29 iulie 2019 – Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a inaugurat sâmbătă, 27 iulie, primul Huawei Experience Store din România. Amplasat în Băneasa Shopping City, Huawei Experience Store va oferi consumatorilor posibilitatea de a descoperi și a se familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent dezvoltat de Huawei. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ un milion de euro și cuprinde  costuri de amenajare, logistică, personal și chiria spațiului.

Amenajat pe o suprafață de 93 de metri pătrați, Huawei Experience Store se remarcă printr-un stil premium și elegant, respectând linia de design creată de companie pentru dispozitivele sale inovatoare. Fanii și consumatorii vor putea găsi aici întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, la laptopuri, ceasuri inteligente, inclusiv gama completă de accesorii și, totodată, vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală.

În Huawei Experience Store, consumatorii vor putea găsi și interacționa cu cele mai noi dispozitive lansate anul acesta de companie, precum cele trei modele de telefoane ale seriei HUAWEI P30, smartphone-urile seriei Y, HUAWEI P Smart și proaspătul lansat HUAWEI P Smart Z, primul telefon Huawei care integrează o camera frontală retractabilă. De asemenea, aici va putea fi testat și HUAWEI Mate 20 X 5G, primul telefon comercial al companiei ce permite acces la tehnologia de generația a 5-a.

Disponibilă pentru testare și achiziționare va fi și gama de laptopuri HUAWEI Matebook. De la modelele mid-range, la cele de top, consumatorii vor putea descoperi notebook-urile care încorporează inovația, inteligența și performanțele remarcabile, într-un design deosebit.

 „Suntem încântați să deschidem în România cel de-al treilea spațiu unde consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și interacționa cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră. Deschiderea Huawei Experience Store vine să confirme interesul și încrederea consumatorilor români în produsele Huawei, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Huawei Experience Store va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Alături de Huawei Experience Store, consumatorii și fanii Huawei au la dispoziție încă două spații unde pot interacționa cu ecosistemul inteligent și inovator creat de companie: Huawei Service Center din Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A și Huawei Experience Shop din Afi Cotroceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *