Specialistii NolaKids te ajuta sa alegi scaunul auto potrivit

Urmeaza ca cel mic sa vina pe lume sau a sosit deja? Oricare dintre cele doua variante le vei da ca raspuns, este nevoie sa achizitionezi cel mai bun scaun auto pentru copii pentru a putea sa il transporti pe cel mic in siguranta deplina, oriunde.

Suntem aproape siguri ca oricat te-ai fi documentat si oricat ai fi citit despre cum se alege corect scaunul sau scoica pentru cel mic, cum se instaleaza in masina sau care este pozitia de inclinare a acestuia pentru ca cel mic sa stea confortabil, nu te simti 100% sigur si in masura sa faci o alegere. Fiind o persoana care nu se pricepe foarte bine la acest domeniu si mai presus de asta daca este primul copil, decizia in ceea ce priveste scaunul auto este una foarte grea.

Dollarphotoclub_69216868-1024x684

Cu siguranta iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau si iti este frica sa nu faci alegerea gresita. Vrei ca acesta sa fie in siguranta atunci cand calatoreste cu masina, sa stea comod si sa aiba un scaun care sa ii tina coloana intr-un unghi corespunzator. Totodata, in caz de accident sa fie protejat din toate partile si sa aiba un scaun in care sa ii faca placere sa stea. Pentru a obtine toate acestea, pentru a alege scaunul potrivit si pentru a invata toate celelalte lucrurile care tin de scaunele auto, apeleaza cu incredere la consilierea oferita de specialistii de la NolaKids.

Consilierii NolaKids iti vor oferi sprijin in alegerea scaunului auto potrivit pentru cel mic. Acesta trebuie ales in functie de varsta, greutatea si inaltimea copilului, in asa fel incat sa i se potriveasca acestuia perfect. Este recomandat ca pozitionarea scaunului auto in masina sa fie cu spatele la sensul de mers, chiar pana cand cel mic ajunge la varsta de 5-6 ani. Astfel, in cazul unui accident scaunul va absorbi energia impactului.

De asemenea, foarte importante sunt si centurile de siguranta de care dispune scaunul auto. Cea mai sigura modalitate de fixare a copilului in scaunul auto este considerata metoda fixarii cu centura de siguranta in 5 puncte. In caz de coliziune, centura distribuie fortele

impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre

picioare. Acest lucru te ajuta sa iti protejezi copilul de toate directiile de impact.

Totodata, consilierii NolaKids iti ofera sfaturi si ajutor si in ceea ce priveste instalarea corecta a scaunului auto pentru copii in masina. Si acesta este un aspect foarte important, deoarece scaunele auto ofera siguranta doar atunci cand sunt instalate si folosite corect. Cu ajutorul specialistilor vei afla cum sa instalezi corect scaunul auto, in asa fel incat cel mic sa fie in siguranta si sa beneficieze de toate functiile acestuia.

Asa ca, pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere si ca cel mic este protejat atunci cand calatoriti cu masina, nu ezita sa ceri ajutor. Consilierii NolaKids te vor primi cu bratele deschise, te vor sfatui si te vor ajuta sa alegi cel mai bun scaun auto pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *