Si barbatii cumpara de pe Evernisaj.ro

De cand am descoperit site-ul Evernisaj.ro – magazin online de haine second hand – mi-am format o micuta gasca de prietene cu care am impartasit aceasta experienta si astfel am transformat-o intr-o pasiune comuna. Acum, nu mai e sueta in care sa nu discutam despre ultimele comenzi pe care le-am plasat la ei pe site (si discutiile de acest gen sunt foarte aprinse).

Recent insa, la o astfel de discutie, una dintre prietene a marturisit ca in timp ce naviga pe site, prietenul ei a surprins-o si a intrebat-o ‘’care e treaba cu acest magazin online’’. Prietena respectiva i-a spus ca este un site ce vinde produse second hand, care sunt mult mai rezonabile ca pret decat cele expuse in magazine.

Incaltaminte_3-4688

Prietenul ei nu a mai spus nimic, dar peste cateva zile… surpriza! La usa lor a sosit o noua comanda Evernisaj.ro – care, din spusele prietenei, nu era a ei. Prietenul ei si-a facut timp sa arunce un ochi pe site si sa exploreze categoria lor de incaltaminte barbati, care nu l-a lasat indiferent.

Asa si-a cumparat o pereche de ghete barbati (pentru vremea rece) si ceva incaltaminte sport barbati (pentru a-i folosi la sala). Pot spune ca si eu si restul prietenelor ne-am amuzat copios, insa am ajuns toate la o concluzie comuna: si barbatii cumpara de pe Evernisaj.ro – simplu si usor.

Credeati ca doar femeile fac shopping online? Va inselati! Nici domnii nu se lasa mai prejos, demonstrand faptul ca sunt capabili sa ia alegeri intelepte, atat pentru timpul lor cat si pentru buget. Evernisaj.ro nu este doar la indemana, ci si un ajutor de nadejde pentru persoanele care nu vor sa cheltuiasca o avere pe haine / incaltaminte.

Acum eu recomand acest magazin si prietenilor de gen masculin cu care interactionez, pentru ca am vazut ce impact pozitiv poate avea, chiar si asupra lor. Voi ati auzit de Evernisaj.ro? Daca ati comandat de la ei, ce parere aveti de produsele lor, isi merita sau nu isi merita banii? Sunt tare curioasa sa aflu cat mai multe pareri, in legatura cu acest subiect, ca sa stiu cine mai este (sau nu) in asentimentul meu si al prietenelor mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *