Împodobește clipele speciale în note de sărbătoare cu noi decorațiuni recomandate de Ferrero!

Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, table decoration, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration, DIY, handicraft, craft idea, craft tips

Ferrero lansează noua colecție de ornamente festive tip DIY inspirate din melodiile preferate de Crăciun

București, 12 decembrie 2018 – Spiritul sărbătorilor de iarnă începe să prindă culoare în viețile noastre: zilele devin mai scurte și mai reci, decorațiunile și instalațiile luminoase își fac apariția pe străzi, iar colindele sunt nelipsite din casele și activitățile zilnice. Pentru a celebra frumusețea notelor muzicale, Ferrero lansează sezonul acesta o nouă colecție cu ornamente festive inspirate din cele mai frumoase colinde de Crăciun, concepute special pentru a fi realizate acasă, alături de cei apropiați.

Creată pentru a marca momentele speciale de sărbători petrecute împreună cu cei dragi, colecția de anul acesta cuprinde numeroase decorațiuni de tip Do It Yourself (DIY), care pot fi realizate în propria casă, pentru a crea o atmosferă cu totul și cu totul specială. De la brăduți realizați din file de portativ împăturite, la coronițe de brad ornamentate cu globuri și bomboane și până la note muzicale decorative utilizate la împachetarea cadourilor, Ferrero a pregătit peste 50 de idei creative de ornamente prin care oricine își poate decora casa de sărbători după propriul stil.

Decorațiunile sunt concepute special pentru a putea fi realizate cu ușurință. Ornamentele combină tehnici diferite și moderne, iar materialele din care acestea pot fi confecționate sunt pe cât de variate, pe atât de accesibile. De la hârtie de împachetat, panglici, sfoară, globuri și până la borcane, sârmă sau coronițe de brad, ornamentele sunt gândite pentru diferite grade de dificultate astfel încât oricine se poate bucura de experiența realizării acestora. De asemenea, fiecare sugestie cuprinde specialitățile Ferrero, ceea ce transformă fiecare decorațiune într-un cadou în sine.

Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, table decoration, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration, DIY, handicraft, craft idea, craft tips

O astfel de decorațiune este „Clopoței veseli”. Prin această decorațiune vă puteți surprinde oaspeții cu un clopoțel melodios. Veți avea nevoie de fir de sârmă aurie (cu lungimea de 125 cm și diametru de 2 mm), un borcan (cu diametru de 4.5 cm), hârtie groasă pentru etichete, clopoței, o cariocă neagră și bomboane Ferrero Rocher. Începeți prin a înfășura firul auriu în jurul unui borcanului, iar apoi îndepărtați-l cu grijă pentru a obține o spirală. Trageți ușor de spirală pentru a obține o lungime de aproximativ 15 cm și lărgiți baza acesteia pentru a-i da forma unui con. Agățați în vârf un clopoțel și decorați cu o etichetă cu numele invitatului. Apoi pregătiți câte un clopoțel festiv, alături de un Ferrero Rocher, pentru fiecare oaspete care vă însoțește la masa de sărbătoare.

Dacă îți plac colindătorii, atunci „Steaua sus răsare” este ornamentul pentru tine. Pentru aceasta veți avea nevoie de: un umeraș de sârmă, globuri aurii (150 de bucăți, cu un diametru de 3 cm), un clește, panglică de catifea verde și o cometă Ferrero Rocher. Începeți prin a transforma un umeraș de sârmă într-un ornament magic și întâmpinați-vă oaspeții în note de sărbătoare. Desfaceți un umeraș cu ajutorul unui clește și îndoiți-l în forma unui cerc. Folosiți apoi cleștele pentru a da forma de cârlige celor două vârfuri ale umerașului. Agățați de cerc globurile aurii de Crăciun pentru a obține o coroană bogată ca în imagine. Montați cometa Ferrero Rocher în centru, apoi strângeți bine capetele cercului; fixați coroana de perete sau ușă cu o panglică de catifea.

Nu în ultimul rând, „Cadouri colindătoare” este o idee perfectă pentru când vrei să împachetezi creativ cadourile pentru cei dragi. Pentru acest ornament este necesar: hârtie de împachetat în nuanțe de gri, carton auriu, panglică de catifea neagră, foarfecă, bandă adezivă, bandă dublu adezivă și bomboane Ferrero rocher. Începeți prin a împacheta cadourile în hârtie gri. Pentru a crea efectul de portativ, înconjurați pachetele cu panglica de catifea de trei ori și lipiți capetele acesteia pe spate cu bandă adezivă. Decupați notele muzicale și cheia sol din carton auriu și fixați Ferrero Rocher la baza lor, cu bandă dublu adezivă. Lipiți notele muzicale pe cadouri și acoperiți-le cu încă două rânduri de portativ din panglică de catifea.

Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, table decoration, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration, DIY, handicraft, craft idea, craft tips

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, sunt disponibile peste 50 de idei creative care pot fi realizate și personalizate după propriul stil. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat. Pentru mai multă savoare și rafinament, adaugă Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri și creează clipe de încântare pentru cei dragi.

Mai multe idei de decorațiuni, instrucțiuni detaliate și șabloane gata de imprimat pot fi găsite pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro.

Despre Ferrero

Cu o prezență extinsă și în continuă creștere, care atestă calitatea produselor sale, grupul Ferrero are abilitatea de a se adapta și răspunde rapid diferitelor nevoi ale pieței, produsele sale fiind în acord cu obiceiurile de consum din întreaga lume.

Află mai multe pe www.ferrero.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *