Cum poate o persoana sa aiba cea mai buna experienta la un salon de coafura?

Atunci cand mergeti la un salon coafura Bucuresti , este important sa aveti o consultare buna cu stilistul dvs. Acesta este momentul in care ar trebui sa impartasiti stilistului dvs. cu ce provocari va confruntati, ceea ce nu va place sa vedeti si ceea ce doriti pentru par.

Ar trebui sa vorbiti despre ce sampoane folositi si despre ajutoarele de styling. Cat de mult timp doriti sa va petreceti pe parul dvs. si capacitatea de confort cu stil. Este important sa includeti toate serviciile chimice pe care le-ati avut. Chiar daca a fost acum peste 1,5 ani. Daca parul este sub umerii dvs., acesta are in continuare aceste servicii ramase in par. Acest lucru este mai important daca veti primi un serviciu chimic.

coafor1

Un demi sau semi permanent nu se spala din par. De asemenea, este important sa mentionam si acestea. Si henna conteaza! De fapt, o multime de rezultate negative pot aparea atunci cand o henna este pe par.

Ce intrebari ar trebui sa puneti atunci cand intalniti un stilist pentru prima data?

Cred ca este important sa te simti confortabil cu stilistul dintr-un salon de infrumusetare . Asigurati-va ca simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda inainte de a incepe. Fii participant la consultare. Adesea, clientii vin si asteapta ca un stilist sa-si “faca treaba” si vor ca stilistul sa faca ceea ce vreti pentru ca el este expertul.

Cu toate acestea, fiecare persoana ar putea raspunde la intrebarea “ce nu vrei”. Acesta este un inceput. De cele mai multe ori, cand un client este nemultumit de serviciul sau, revine la consultare, iar clientul nu isi exprima dorintele si nevoile in loc sa opteze pentru “a face ceea ce vrei”. Din pacate, ceea ce doreste stilistul nu indeplineste adesea criteriile a ceea ce vrea clientul.

coafor2

Care este diferenta dintre serviciile oferite pentru par?

Aceasta este o intrebare complexa. In fiecare industrie veti avea intotdeauna acei profesionisti care isi fac pretul. Vom vorbi despre cei care se acuza cu acuratete. Daca platiti mai putin pentru parul dvs., veti primi un serviciu mai rapid. Intrucat exista comisioane sau cheltuieli implicate in fiecare serviciu intr-un coafor , acel stilist va face salariul minim pe ora.

Pentru ca acest lucru sa aiba sens, trebuie sa dureze 15-30 de minute pentru a taia parul. Aceste saloane, de obicei, taxeaza independent pentru samponarea sau uscarea parului. Ca orice altceva, daca faceti ceva intr-o perioada mai scurta de timp, nu veti avea aceeasi calitate. Ei sunt adesea bine instruiti, dar in a da un serviciu mai rapid, pot lipsi in rezultatul final.

In gama mai mare de stabilire a preturilor, acesta este locul unde veti gasi stilistul senior si mai experimentat. Asa cum am mentionat mai sus, exista exceptii in cazul in care ar putea exista unii care sunt supraincarcati. La acest nivel ar trebui sa aveti o consultare amanuntita si o multime de sfaturi. Aici stau stilistii cu decenii de experienta si taxa de instruire. Ei ar trebui sa fie capabili sa va ofere o multime de expertiza.

coafor3

Ar trebui sa observati ca acestia continua sa se antreneze pe tendintele actuale ale parului si doresc sa va aduca cele mai noi tehnologii. Ar trebui sa aveti un serviciu de aproximativ o ora. Acest lucru permite stilistului sa furnizeze o reducere a preciziei parului cu timpul pana la detalii si sa termine tunsoarea pentru tipul de par si forma fetei pentru a o personaliza pentru dvs. Tunsoarea la acest nivel ar trebui sa dureze mai mult, deoarece acestea isi pastreaza forma mai bine pe masura ce cresc.

Daca nu sunteti sigur, intrebati-va despre acreditarile stilistului. Retineti, de asemenea, ca stilistii din calibrul superior au de multe ori timp de asteptare de doua-trei saptamani, deci planificati in consecinta. Ei au, de asemenea, tendinta de a avea liste de anulare, astfel incat, daca aveti nevoie de o intalnire mai devreme, cereti sa fiti introdusi pe acea lista daca se deschide un spatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *