De ce sa alegem cosmeticele pentru bebelusi de pe Biomania.ro?

Biomania.ro este unul dintre acele magazine online care ofera produse organice, de cea mai buna calitate si care sunt certificate eco bio. Majoritatea acestor produse sunt destinate bebelusilor si copiilor mici, iar gama Baby Anthyllis este creata special pentru a ingriji pielea sensibila a copiilor.

Sanatatea copiilor nostri este cea mai importanta, de aceea, pe langa o alimentatie sanatoasa si cat mai naturala, este esential sa fim atenti si la produsele cosmetice pe care le alegem pentru cei mici, caci pielea acestora este sensibila si are o putere mare de absorbtie. Acesta este si motivul pentru care cele mai bune sunt acele produse organice, caci acestea  nu contin substante chimice, precum colorantii artificiali, uleiurile minerale, sls sau parabeni.

biomania_1

Cosmeticele din gama Baby Anthyllis, special creata pentru a ingriji pielea celor mici, contin numai ingrediente naturale, pure si care nu afecteaza nici organismul celui mic, nici mediul inconjurator.

Este foarte important faptul ca un magazin online poate oferi si garanta calitatea anumitor produse, caci este foarte greu in zilele noastre sa gasesti un singur magazin de unde sa poata fi achizitionate toate produsele necesare ingrijirii unui copil mic. Atunci cand se aleg anumite produse, este necesar ca acestea sa ofere siguranta in ceea ce priveste alegerea facuta.

Gama de produse Baaby Anthyllis este recunoscuta pentru faptul ca este cu adevarat bio, iar produsele cosmetice pentru bebelusi sunt imbogatite cu uleiuri esentiale si extracte de plante, care reusesc sa hidrateze, sa curete si sa hraneasca pielea delicata a celor mici. Toate aceste produse au ingredinte 100% naturale si organice, asa ca nu trebuie sa va faceti griji referitor la aparitia unor potentiale rectii alergice.

Este foarte important de stiut faptul ca, deoarece aceste produse cosmetice bio nu contin conservanti, acestea au un termen de valabilitate mult mai mic decat produsele normale, de aceea aceasta poate fi adevarata grija legata de acestea.

biomania_2

Exista anumite produse cosmetice pentru copii care sunt absolut necesare in ingrijirea acestuia, iar cele mai bune sunt cele oferite de Biomania.ro prin intermediul gamei Baby Anthyllis. Dintre acestea, trebuie specificate:

  • Servetele umede Baby Anthyllis, cu extract de musetel, galbenele si glicerina, ideale pentru a curata pielea sensibila a copiilor, atunci cand are loc schimbatul scutecului sau igiena zilnica a celui mic. Acestea sunt realizate din vascoza naturala moale, biodegradabila.
  • Sampon si gel de dus Baby Anthyllis, cu proteine din orez si extract de hibiscus, acesta are efecte de hidratare, calmare si protectie a pielii si este bogat in principii active
  • Crema pentru iritatia de scutec Baby anthyllis are efecte calmante si reparatoare, dar si previne aparitia iritatiei de scutec si protejeaza pielea, eliminand senzatia de disconfort.
  • Lapte de corp hidratant pentru bebelusi Baby Anthyllis, este ideal pentru pielea bebelusilor, indiferent de tipul acesteia, in special pentru acel tip de piele cu tendinta atopica. Acesta are efecte de calmare, de catifelare, de reducere a mancarimilor si de crestere a rezistentei pielii.

biomania_3

Desi exista foarte multe tipuri de produse cosmetice este bine sa nu se abuzeze de acestea si sa se foloseasca doar minimul necesar, chiar daca putem avea incredere ca Biomania.ropune la dispozitia clientilor doar produse de calitate superioara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *