Cum iti alegi setul de lenjerie pentru pat

Atunci cand ne gandim la casa noastra, ne gandim la confort si la o stare de bine. Exact acesta trebuie sa fie sentimentul pe care il avem atunci cand ajungem acasa dupa o zi plina sau cand avem la dispozitie un weekend intreg pentru lenevit. Daca ne dorim ca relaxarea sa fie ca la carte, trebuie sa alegem cele mai bune seturi de lenjerie pentru pat sau canapea.

Stiu ca pe piata din Romania exista foarte multe produse destinate casei, incepand de la perne, paturi sau seturi de lenjerii pentru pat, insa cele mai multe sunt confectionate din diferite materiale care irita pielea, nu sunt confortabile si nu sunt rezistente in timp.

Chiar daca de foarte multe ori calitatea nu sta in pret, iar un produs scump nu inseamna ca este un produs bun, trebuie sa stii ca exista cateva lucruri pe care le cumperi de foarte putine ori in viata. In aceasta categorie intra si seturile de lenjerie pentru pat. De aceea este foarte important  sa achizitionezi un set de calitate, care nu este intotdeauna cel ma ieftin.

Ce trebuie sa urmaresti cand alegi setul de lenjerie pentru pat

Exista cateva criterii care demonstreaza calitatea unui produs – in acest caz calitatea materialului lenjeriilor de pat. In primul rand, trebuie sa fii foarte atent la compozitia materialelor. Daca iti doresti un produs de calitate, trebuie sa urmaresti daca lenjeria de pat este confectionata 100% din bumbac.

Bumbacul este un material foarte rezistent si placut la atingere, care lasa pielea sa respire si este foarte confortabil, fie ca vorbim de perne, pilote, paturi sau alte produse. Bumbacul este ideal pentru produsele care se utilizeaza in permanenta, indiferent de anotimp si de temperaturi. Avand in vedere ca lasa pielea sa respire, nu se lipeste niciodata de corp si ofera confort la fiecare atingere.

Exista mai multe tipuri de bumbac, insa in gama de lux se afla si bumbacul egiptean – varianta preferata de magazinul online Morris Alexander pentru cele mai multe produse. Acest bumbac are proprietati specifice, precum moliciune, fir mai lung decat in mod obisnuit si mult mai rezistent in timp. Lenjeriile de pat din bumbac egiptean sunt indragite de foarte multe vedete internationale si sunt prezente in cele mai cunoscute castele in paturile regilor si reginelor, asa ca de ce sa nu profiti si sa iti achizitionezi si tu un asemenea set?

Trebuie sa mai fii atent si la culorile imprimeului, insa trebuie sa stii ca lenjeriile din bumbac egiptean sunt foarte rezistente in timp, asa ca isi pastreaza forma, culoarea si alte caracteristici un timp indelungat, chiar si peste 10 ani.

Ce contine un set de lejerie pentru pat?

Daca achizitionezi un asemenea set, te bucuri de o pilota mare si pufoasa perfecta pentru fiecare noapte, dar si pentru fiecare anotimp. Are dimensiunea de 180×220 cm si se poate utiliza atat in paturile duble, cat si in paturile pentru o persoana.

In set se mai afla si un cearsaf confortabil cu dimensiunea de 240×260 cm, doua perne cu dimensiunea de 50×70 cm si o patura extrem de moale si placuta la atingere pe care fie o poti utiliza sa te invelesti sau ca decor.

Daca te-ai hotarat ca ai nevoie unu sau mai multe seturi de lenjerie pentru pat, comanda cu incredere de pe site-ul celor de la Morris Alexander!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *