Machiaj permanent la salonul de infrumusetare Antica Hair Studio

Antica Hair Studio este locul in care frumusetea traieste, visele devin realitate si realitatea devine culori stralucitoare. Uita de necesitatea de a aplica machiaj zilnic pe sprancene, buze si pleoape. Permite-ti sa arati luxos si bine ingrijita in orice moment. Ascunde-ti cicatricile si defectele de pe fata si indiferent daca esti femeie sau barbat, simte-te increzator. Machiajul permanent este avantajul tau fata de cosmeticele decorative. In doar cateva ore de procedura,  vei avea prospetime in imagine, iar acest lucru va fi apreciat de altii.

Micropigmentare sprancene

Salonul de infrumusetare de tip Spa, poate sa-ti faca privirea perfecta, prin selectia individuala a formei si culorii. Astfel, efectul va fi persistent pana la 2 ani. Concentrati pe frumusetea ta, cosmetologii de la salon de infrumusetare Antica Hair Studio, iti vor ascunde cicatricile sau petele, cu ajutorul machiajului permanent pentru sprancene. Printr-o procedura practic fara durere, iti va fi creat un contur perfect neted, cu o forma corecta si naturala, adaugand densitate sprancenelor. Doar 1,5-2 ore de munca a maestrului, iar rezultatul eficient va dura doi ani,  fara compromisuri si fara ingrijire zilnica.

coafor_1

Micropigmentarea sprancenelor creeaza  accentul pe contururile fetei , facandu-le mai expresive. Imaginea va deveni eleganta si feminina, iar aspectul va fi mai seducator. Chiar si dimineata, cand te ridici din pat, sprancenele vor arata perfect. Iar acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa-ti petreci timpul pretios dimineata la machiaj. Forma sprancenelor dupa procedura de micropigmentare sprancene devine mai clara, subliniata. Cosmetologii salonului Antica Hair Studio, iti vor obtine un volum dens si vizual, creand accente pe ochi si aspect.

Nu mai ai nevoie de o punga cosmetica si o oglinda in care sa-ti monitorizezi permanent aspectul. Oriunde te afli si indiferent ce faci, sprancenele tale vor fi intotdeauna in stare perfecta. Alergia la produsele cosmetice nu te va mai deranja. Vei uita de roseata, iritatie, infundarea porilor si defecte vizuale ulterioare.

Micropigmentarea completa a sprancenelor ascunde complet orice defect sau defecte vizibile congenitale sau dobandite de-a lungul timpului, cum ar fi post-acnee, cicatrici, consecinte ale unei traumei, pete de batranete.

coafor_2

Creeaza cel mai bun tatuaj pentru buze

Efectul buzelor luminoase, suculente si frumos realizate intr-un timp de 1,5 ore, va dura timp de pana la 3 ani. Make-up artistii salonului corecteaza forma buzelor si asimetria, ascund defectele vizibile, dand imaginii prospetime si un look bine ingrijit. Tehnica de micropigmentare buze este cea mai buna alternativa la cosmeticele decorative, o modalitate de a uita despre tehnica de a te ruja, pentru o lunga perioada de timp. Sunt oferite tehnici inovatoare pentru realizarea machiajului permanent si pentru a crea imagini noi, atractive si seducatoare.

Privirea perfecta cu micropigmentarea ochilor

Privirea expresiva si captivanta fara utilizarea suplimentara a produselor cosmetice decorative, este o realitate pe care profesionistii make-up de la salon coafura Bucuresti , o vor crea impreuna cu tine. Prin procedura de micropigmentare ochi,  iti va fi redata increderea in tine, iti  va accentua ochii si frumusetea lor naturala. Doar 1,5 ore din munca maestrului si vei avea un rezultat excelent timp de doi ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *