Orice problema de natura dentara are rezolvare la Cris Smile

Sanatatea orala este foarte importanta, iar grija pentru aceasta poate preveni aparitia afectiunilor la nivelul gurii, mai ales ca nivelul starii de sanatate orala poate influenta sanatatea intregului organism. Asadar, daca vrem sa avem parte de o stare optima de sanatate, atunci trebuie sa oferim ingrijire completa danturii.

Partea buna este ca toate cabinetele stomatologice au aparatura din ce in ce mai avansata, din punct de vedere tehnologic, deci orice problema legata de dantura isi gaseste rapid rezolvarea.

Daca esti din Bucuresti, atunci sigur ai auzit de Cris Smile – clinica de stomatologie, unde gasesti medici specialisti in orice domeniu al stomatologiei, care sunt gata sa te ajute si sa iti ofere cele mai bune solutii, la orice problema de natura dentara.

Ai parte de servicii profesionale, deoarece tot personalul Cris Smile este calificat si cu studii aprofundate in domeniu.

Care este cel mai cerut serviciu, in cadrul clinicii? Dintre toate, pe primul loc o sa intalniti implantul dentar. De ce implant dentar? Deoarece este cea mai rapida si noninvaziva interventie de inlocuire a unui dinte pierdut, de aceea este atat de populara (ca sa spunem asa).

implant-dentar-bacau-805x503

Ce reprezinta implantul dentar? Este un surub fabricat din titan pur, material biocompatibil cu tesuturile (os si gingie) din corpul uman si are rolul de inlocuire a radacinii dintelui care s-a extras, pentru partea superioara fiind necesare etape ulterioare de realizare (care presupun implicarea laboratorului dentar si costuri adiacente).

Partea de recuperare nu ar trebui sa reprezinte o problema, daca ascultati sfatul medicului si tineti cont de dieta alimentara impusa doar pe perioada de recuperare.

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, puteti sa apelati cu incredere la specialistii de la Cris Smile, care sunt gata sa va raspunda la toate intrebarile pe care le aveti. Daca aveti si frica de stomatologi, tot acestia va vor ajuta sa va relaxati, inainte de orice interventie, purtand discutii amiabile cu voi si incercand sa va explice, pe intelesul tuturor, cum urmeaza sa se desfasoare consultatia.

Scopul lor este sa te ajute sa iti recapeti increderea in tine, sa te simti mereu increzator si sa zambesti mai des!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *