Lenovo și NetApp au încheiat un parteneriat global pentru accelerarea transformării digitale în folosul consumatorilor

Parteneriatul include un nou joint venture în China care să localizeze soluțiile pentru piața de centre de date și de stocare cu cel mai rapid ritm de creștere din lume

București, 13 septembrie 2018 –  În cadrul conferinței Lenovo Transform 2.0, Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), companie globală din Fortune 500, lider în tehnologie și Transformare Inteligentă, și NetApp (NASDAQ: NTAP), companie din Fortune 500 și autoritatea în domeniul soluțiilor pentru infrastructuri de tip hybrid cloud, au anunțat un parteneriat global multilateral pentru a aduce tehnologii inovatoare și o experiență simplificată, ce ajută consumatorii să modernizeze IT-ul și să își accelereze transformarea digitală. Ca lideri în inovația soluțiilor de calculul de înaltă performanță și stocare flash, Lenovo și NetApp oferă tehnologii de vârf pentru a le permite clienților din întreaga lume să își modernizeze arhitecturile IT, din zona de edge în core network și cloud.

Cele două companii dezvoltă împreună cea mai mare gamă de noi produse de stocare marca Lenovo, care combină soluțiile excelente de gestionare a datelor oferite de NetApp cu infrastructura remarcabilă ThinkSystem. Aceste noi produse vor utiliza tehnologia software NetApp și vor fi fabricate de Lenovo, punând în valoare lanțul de distribuție de clasă mondială al Lenovo, clasat în top 5 Gartner pentru toate companiile globale de tehnologie.

În plus, Lenovo și NetApp au anunțat un nou joint venture în China pentru a livra produse de stocare și soluții de gestionare a datelor localizate și adaptate pentru a îndeplini cerințele specializate ale Chinei și ecosistemul cloud distinct. Noua entitate este  programată să fie operațională din primăvara anului 2019, fiind în procesul aprobărilor locale.

„Lenovo este dedicat în dezvoltarea noului IT, a Transformării Inteligente, prin oferte extinse de centre de date pentru clienți”, a declarat Yang Yuanqing, președinte și CEO Lenovo. „Lenovo se angajează atât la creșterea organică, cât și la cea anorganică, pentru a satisface nevoile clienților și a menține cele mai puternice parteneriate globale din industria centrelor de date”.

„În economia globală de astăzi, clienții solicită noi abordări pentru infrastructurile IT care le susțin transformarea digitală; prin acest parteneriat, Lenovo și NetApp vor oferi un portofoliu cuprinzător de produse, soluții și servicii de neegalat pe piață la momentul actual”, a declarat George Kurian, CEO NetApp. „Punând laolaltă punctele forte complementare în inovație concentrată pe client, Lenovo și NetApp vor stabili un nou standard pentru a accelera succesul clienților noștri”.

„Lenovo și NetApp sunt unic poziționate pentru a oferi următoarea generație de soluții de gestionare a datelor de înaltă performanță de pe tot globul, oferind clienților performanță, valoare adăugată și opțiuni fără precedent”, a declarat Kirk Skaugen, vicepreședinte executiv Lenovo și președinte Lenovo Data Center Group. „Lenovo, compania de servere cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, rămâne dedicată scopului de a fi cel mai de încredere partener de centre de date pentru transformarea digitală a clienților noștri. Aducem rapid aceste noi soluții de stocare și gestionare a datelor către companiile din peste 160 de țări cu o rețea de distribuție și servicii de neegalat, printr-un ecosistem global de canale partenere în continuă consolidare”.

Primele soluții rezultate din acest parteneriat, Lenovo ThinkSystem DE și Seria DM, vor fi disponibile pentru achiziție curând la nivel global. Pentru mai multe informații despre acest parteneriat strategic și alte știri de la Transform 2.0, vă rugăm accesați www.lenovo.com/EmpowerTransformation

Despre Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 45 mld. USD, și un lider în furnizarea de tehnologie inovatoare care susține Intelligent Transformation prin dispozitive smart și infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizatori. Lenovo produce unui dintre cele mai extinse portofolii de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), precum și dispozitive Ar/VR și soluții pentru casă/birou. Soluțiile de centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea pentru conexiunile care schimbă lumea de business și societatea. Lenovo lucrează pentru a inspira diferențierea și a construi un viitor mai smart în care toată lumea beneficiază. Conectați-vă cu noi pe LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, citiți cele main noi informații pe Storyhub sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

About NetApp
NetApp este autoritatea de date pentru sistemele hybrid cloud. Oferim o gamă completă de servicii de date hybrid cloud care simplifică managementul aplicațiilor și al datelor în cloud pentru accelerarea transformării digitale. Alături de partenerii noștri, oferim organizațiilor globale posibilitatea de a-și atinge  potențialul maxim al datelor, pentru a extinde punctele de contact ale clienților, pentru a stimula inovația și pentru optimiza operațiunile. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.netapp.com. #DataDriven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *