Toate meciurile din UEFA Champions League și Europa League se văd la UPC în următorii 3 ani

Meciurile vor fi disponibile și în aplicația Horizon GO și cu funcția Replay a mediabox-ului Horizon

Clienții UPC se vor bucura de toate meciurile din UEFA Champions League și Europa League pentru următoarele trei sezoane, în urma parteneriatului încheiat între UPC România și Look TV.

Noul sezon al celor mai importante și spectaculoase competiții fotbalistice intercluburi a debutat recent, meciurile fiind difuzate de Look Plus, Look Plus HD, Look Sport și Look Sport HD. Acestora li se vor adăuga alte canale suplimentare Look pentru a asigura transmiterea live simultană a tuturor meciurilor din cele două întreceri sportive.

Toate meciurile din ambele competiții  vor putea fi urmărite oriunde, pe orice ecran cu aplicația Horizon Go și oricând cu funcția Replay a mediabox-ului Horizon, conținutul fiind disponibil cu până la șapte zile în urmă. Astfel, fanii fotbalului se vor bucura de cea mai bună experiență TV, meciuri live în calitate HD excepțională și nu vor rata nicio fază sau gol, niciun meci în care unele dintre cele mai mari vedete ale fotbalului – Leo Messi, Gianluigi Buffon, Neymar sau Cristiano Ronaldo – vor scrie încă o pagină de istorie a fotbalului european.

„Prin încheierea parteneriatului cu Look TV, clienții noștri vor avea ocazia să trăiască emoția tuturor meciurilor din UEFA Champions League și Europa League, care se alătură celorlalte competiții fotbalistice din campionatul național. Experiența clienților UPC este completată de platforma inovatoare Horizon și aplicația Horizon Go, astfel încât se vor bucura de fotbal la cea mai mare intensitate, oriunde s-ar afla și în orice moment al zilei. Ne bucurăm să extindem oferta noastră de conținut premium cu cele mai importante competiții din fotbalul european ca parte a strategiei de a oferi divertisment nelimitat, pe orice device.”, declară Mihnea Rădulescu, CEO UPC România.

Canalul Look Plus este disponibil în toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD și canalele utilizate pentru transmisia tuturor meciurilor din cele 2 competiții vor fi incluse în extraopțiunea Sport.

Până pe 21 septembrie 2018, toți clienții UPC România au vizionare liberă pentru toate canalele incluse în extraopțiunea Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *