Stream Your Dream 3: O nouă ediție care aduce în focus fotografia de călătorie

București, România – 23 august, 2018 – Samsung Electronics România a organizat săptămâna acesta a treia ediție Stream Your Dream – un proiect dedicat micro-influencerilor din zona creativă –  realizată cu susținerea agenției de PR MSL The Practice.

După primele 2 ediții dedicate vlogurilor de tech, respectiv fotografiei în social media, al treilea modul a avut ca temă fotografia de călătorie, iar participanții au învățat să realizeze fotografii cu ajutorul smartphone-ului Galaxy S9 de la profesioniști în domeniu: Dan Posea – fondator al paginii de Instagram @PromovezRomania și Teto, Dani Ciucă – fondator al paginii de Instagram @Danitraveljournal, Simona Stănescu și Alex Vrînceanu – fondatori ai blogului de travel lipa-lipa.ro, Răzvan Buzoianu și Radu Fugarescu – fondatori We Must be Trippin’. Componenta de promovare în social media a fost susținută de Monica Jitariuc – expert în comunicare și Managing Director al MSL The Practice.

Cea de a treia ediție Stream Your Dream a fost realizată în parteneriat cu Fotograful Anului în România. FAR este o competiție deschisă cu 12 secțiuni, care se adresează unor genuri de fotografie diverse, de la cele comerciale la cele artistice sau documentare și este susținută în acest an de Samsung România.

Pentru a participa la cea de-a treia ediție Stream Your Dream, utilizatorii s-au înscris încărcând o poză pe Instagram din ultima vacanță, aventură, călătorie sau experiență de neuitat cu hashtag-ul #streamyourdream și tag la @samsungromania. Participanții cu cele mai multe like-uri și-au asigurat ȋnscrierea la workshop şi ocazia de a câştiga un Samsung Galaxy S9.

Partea teoretică a avut la bază cele mai bune tips & tricks pentru a obține cele mai reușite fotografii de călătorie, realizate cu telefonul mobil. Ulterior, pentru a aplica toate sfaturile primite de la profesioniștii în domeniu, partea practică a fost susținută la parc Comana, unde participanții au avut la dispoziție smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+ pentru a compune un proiect foto de călătorie. După finalizarea cursului, participanții au la dispoziție o săptămână pentru publicarea acestui proiect foto pe pagina personală de Instagram, cu hashtag-ul #streamyourdream. Cel mai creativ participant poate câștiga un telefon Samsung Galaxy S9.

Juriul este format din Simona Panait (Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung), Monica Jitariuc (Managing Director MSL The Practice), Ionuț Trandafirescu (fondator Fotograful Anului în România), Dani Ciucă (@danitraveljournal), Dan Posea (@promovezromania), Simona Stănescu și Alex Vrînceanu (lipa-lipa.ro), Răzvan Buzoianu și Radu Fugarescu (We Must be Trippin’).

 „Vrem să oferim utilizatorilor ocazia de a învăța cum să facă cele mai frumoase fotografii de călătorie, alături de Samsung Galaxy S9. Odată ce stăpânești setările camerei și cunoști câteva reguli simple, nimic nu mai poate sta în calea fotografiei perfecte. Cu ajutorul profesioniștilor în zona de travel, care nu acceptă compromisuri în conținutul foto pe care îl postează, participanții au avut acces la informații și multe sfaturi practice. Ei au învățat cum se pot folosi de camera lui Galaxy S9 pentru a surprinde cele mai frumoase momente, dar și cum își ducă pasiunea mai departe de un simplu hobby”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics România.

Platforma Stream Your Dream a fost dezvoltată de Samsung Electronics România, cu susținerea agenției de PR MSL The Practice, cu obiectivul de a contribui la formarea unei generații noi de micro-influencers. Susținerea și profesionalizarea micro-influencerilor este un pas firesc pe care Samsung consideră că are responsabilitatea să îl facă pentru a avea în viitor parteneri de dialog profesioniști și responsabili.

Prima ediție Stream Your Dream, cu tema Unboxing de produs, a avut loc pe 25 noiembrie 2017 și a fost dedicată vloggerilor tech, iar cea de-a doua ediție s-a desfășurat pe 15 mai 2018 și a avut la bază fotografia în social media.

Samsung continuă să stabilească noi standarde în domeniul fotografiei cu smartphone-ul și să lărgească gama de posibilități atunci când vine vorba de imortalizarea unui anumit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *