Motorola lanseaza primul produs compatibil 5G

Motorola este primul producător de smartphone-uri care conectează utilizatorii la o rețea 5G.

Compania a lansat moto z3, primul smartphone compatibil cu tehnologia 5G prin intermediul 5G moto mod. Acesta este dezvoltat în parteneriat cu Qualcomm și se bazează pe modemul Snapdragon X50.

Cu o viteză de până la 10 ori mai mare decât tehnologia wireless actuală, timp de răspuns mai scurt și o lățime de bandă mai mare, tehnologia 5G permite streaming video live 4K neîntrerupt, oferă experiențe VR fără lag și pune la dispoziția utilizatorilor cele mai rapide viteze de descărcare de până acum. Datorită tehnologiei 5G, utilizatorii se vor bucura de mai multă eficiență și productivitate în mișcare, vor putea descărca un întreg sezon, la rezoluție HD, al emisiunii sau serialului preferat în doar câteva minute și vor uita de întreruperi ale transmisiunii atunci când vor urmări online, cu sufletul la gură, meciul echipei preferate.

Pentru moment, dispozitivul Motorola compatibil cu tehnologia 5G este disponibil exclusiv în SUA. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați https://blog.motorola.com/2018/08/02/motorola-connects-you-to-5g-first/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *