Allview lanseaza primul ceas inteligent hibrid din portofoliu

Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, va lansa luna aceasta primul ceas inteligent hibrid din portofoliu.

Compania pregateste o noua gama de ceasuri inteligente pentru utilizatori si vine in intampinarea nevoilor cotidiene cu un produs inedit. Este vorba de un nou ceas inteligent hibrid, dotat cu un display rotund, iar din centrul display-ul ies acele mecanice cu care acesta este dotat.

Noua gama de ceasuri inteligente, Hybrid, ofera utilizatorului functionalitati noi si posibilitatea de a ramane mereu conectat la cele mai esentiale evenimente si noutati. Notificarile de pe telefon vor fi afisate pe ceas, pentru o mobilitate sporita, produsul oferind pana la 30 de zile de utilizare in modul clasic si pana la 7 zile de utilizare in modul smart.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *