Galeria femeilor rasfatate

Sunt obiecte atat de elegante si de scumpe, incat striga la tine din fotografie! Nu poti sa vezi un pat rotund urias imbracat in piele fina bej, cu salteaua groasa de o jumatate de metru si sa nu te gandesti cat de rasfatata este femeia care se poate intinde lenesa in el. Am cautat si eu un pat rotund pentru acasa, iar cel mai ieftin costa 5 000 de lei. Cu suma asta recunosc ca am mobilat toata camera, desi mi-as fi dorit mobila mai scumpa.

thumb_galerie10
In alta fotografie tablia matlasata a patului ajunge pana la jumatatea peretului imbracat cu tapet din matase bej cu flori aurii. Am crezut ca ma aflu intr-o galerie ce prezinta poze din palatele ultimilor regi si regine din lume, dar era galerie videochat Bucuresti.
Sa fie o femeie atat de rasfatata, incat sa aiba sansa sa lucreze in aceste conditii de lux? Multe fete tinere vand pe strada flori, ziare si simt stropii reci de ploaia, caldura sufocanta a soarelui de cuptor sau vantul le baga parf in ochi si in gura, iar modelele videochat sunt fericite in paturile lor, vorbesc cu admiratorii si sunt destinate unui lux orbitor!
Nu este vorba de injustitie sociala, ci de alegere! Poti sa lucrezi in conditii care te imbolnavesc si poti sa iti desfasori activitatea in camere ce par destinate reginelor. Si culmea ironiei este ca fetele din strada castiga atat de putin, incat de multe ori nu au bani sa isi ia medicamentele, cand racesc sau se imbolnavesc de epuizare.
Modelele lipsesc din poze fiindca sunt misterioase si li se respecta dreptul la intimitate, dar nu poti sa ti le imaginezi altfel, decat la volanul unor masini scumpe, cu unghii prepuse, machiaj perfect si purtand o rochii create special pentru el de designeri de top din matase naturala sau brocard, dantela ori catifea pictata manual si tot ce este mai scump si mai elegant pe pamant.
Sa nu credeti ca ele au nostalgii fiindca din studiouri ultraluxoase ajung in locuinte saracacioase in care stau cu chirie la periferia orasului!
Angajatorii se implica trup si suflet pentru fete si iata de ce ele sunt cele mai rasfatate femei din Romania:
-in afara de fotoliile comode de pe hol si de barul amenajat pentru pauza de socializare cu colegele de munca, modelele videochat lucreaza in camere personalizate, cu climatizare, pat de calitate premium, oglinda uriasa si covoare aduse din strainatate
-salariile lor sunt de 10 000-50 000 de dolari pe luna
-premiile puse in joc pentru a le motiva sa ia salarii cat mai mari
-aceleasi conditii in apartamentele lor proprietate personala (cumparate de la dezvoltatori, prin medierea angajatorului), cum sunt cele din galerie. Modelele videochat trebuie sa fie fericite sa poate asculta problemele clientilor
-excursii de lux in rate
-accesul finaciar la magazinele exclusiviste din oras
-masina, permis, diferite cursuri sau diplome de licenta, masterat si doctorat.
-operatii estetice in rate, la cele mai bune clinici de infrumusetare.
Doresti si tu sa fii o femeie rasfatata care sa lucreze in coditiile in care traiesc ultimii regi si regine ai lumii? Contacteaza-i rapid pe cei de la Money-studio.ro si angajeazea-te la ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *