RAZER LANSEAZĂ ARCADE STICK-UL MARVEL VS. CAPCOM®: INFINITE PENTRU PLAYSTATION™ 4

Razer în parteneriat cu Capcom și Marvel a dezvoltat un arcade fighting stick personalizabil pentru fanii jocului “Marvel vs. Capcom: Infinite.”

BUCUREȘTI, 20 iulie 2018 – Razer cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă colaborare cu Capcom și Marvel pentru a produce arcade stick-ul Razer Panthera pentru fanii “Marvel vs. Capcom®: Infinite” de pe PlayStation™ 4.

Fight stick-ul de cea mai bună calitate este decorat cu o imagine care reprezintă un omagiu adus uneia dintre cele mai îndrăgite francize din gaming,  Marvel vs. Capcom. Controller-ul a fost proiectat să fie complet personalizabil pentru a răspunde nevoilor specifice din turneele de sporturi electronice, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume.

Ediția specială de Panthera a fost construită folosind componente Sanwa de cea mai bună calitate, inclusiv 10 butoane și un joystick cu patru axe. Utilizatorii vor putea personaliza arcade stick-ul pentru a se potrivi cu stilul lor de joc. Datorită construcției modulare, stick-ul dispune de un compartiment intern de stocare cu spații dedicate pentru cablul detașabil, pentru șurubelniță și pentru două butoane. Fight stick-ul dispune și de un mod special dedicat turneelor de gaming, fiind compatibil cu majoritatea jocurilor de lupte..

Pentru mai multe informații despre Arcade Stick-ul Marvel vs. Capcom Panthera dezvoltat de Razer, vizitați pagina www.razer.com/panthera-mvci.

Preț:   219.99 USD/ 239.99 Euro

Disponibilitate:    
Razer.com – disponibil
La nivel mondial – disponibil

Caracteristicile produsului:

  • 10 butoane Sanwa™ Denshi de nivel profesional
  • Joystick autentic Sanwa
  • Compartiment de stocare pentru joystick-uri și butoane suplimentare (neincluse în pachet) ușor accesibil
  • Personalizare ușoară din câteva mișcări
  • Structură internă de tip fagure pentru montarea cât mai ușoară a șuruburilor
  • Cablu USB de 3m detașabil
  • Șurubelniță inclusă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *