Milestone Systems anunta lansarea XProtect 2018 R2

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, anunta lansarea versiunii XProtect 2018 R2. Software-ul de video management include acum accelerare hardware server-side NVIDIA. Astfel, utilizatorii pot avea acces la solutii cu un cost redus de achizitie ce nu necesita o infrastructura hardware complexa.

Acesta este cel de-al doilea update periodic al solutiei din acest an, compania Milestone confirmand astfel angajamentul luat de a oferi o platforma software de ultima generatie, care sa poata fi folosita indiferent de cerintele pietei.

XProtect 2018 R2 integreaza accelerare hardware, performanta sistemului putand fi astfel crescuta doar prin simpla adaugare a unor placi grafice compatibile care sa se ocupe de decodarea video.

Din prisma utilizatorului final, performanta noului VMS consta in:

  • Raport calitate pret optim

Un software potrivit reduce nevoia de a avea un numar mare de servere. Pentru instalarile de mici dimensiuni, asta inseamna ca solutia video poate rula pe un singur server, iar pentru instalarile mai mari, numarul de servere fizice necesare scade, totul pentru a obtine o activitate operationala optima.

  • Cheltuieli de upgrade reduse

Un server de inregistrare poate fi actualizat acum la nivel de hardware pentru a suporta mai multe camere intr-un mod simplu si eficient, doar prin adaugarea unei noi placi grafice NVIDIA compatibile. Acest proces presupune un downtime minim si nu necesita schimbari la nivel de infrastructura.

  • Deschide drumul catre analiza video, IoT si AI

Sistemele de securitate ce includ componenta video vor avea de gestionat fluxuri nu doar de la camerele de supraveghere, ci si de la diferiti senzori, in contextul generat de IoT. Singura posibilitate de a gestiona toate aceste date este de a folosi puterea de procesare oferita de GPU-uri.

  • Accelerarea afacerii clientilor, cu putere hardware

Boost-ul de performanta nu este limitat doar la nivel de servere. Versiunea anterioara a XProtect 2018 a fost prima care a reusit sa foloseasca placile grafice NVIDIA suplimentar celor Intel, acest proces conducand la o performanta superioara a XProtect Smart Client 2018 si XProtect Smart Wall. Astfel, utilizatorii pot vizualiza acum mai multe stream-uri HD sau UHD pe monitoare de generatie noua, doar prin adaugarea de placi grafice compatibile pe un computer ce ruleaza XProtect Smart Client 2018 sau XProtect Smart Wall.
Noi caracteristici incluse de Milestone XProtect 2018 R2

Pe langa multe imbunatatiri operationale, noua versiune permite operatorilor sa detina un control si mai mare, prin intermediul caracteristicii Smart Map. Mai mult, a fost imbunatatit si Milestone Software Development Kit (SDK), iar software-ul a fost actualizat pentru a preveni atacurile cibernetice.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Prezente prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *