Alege un kit de ambreiaj pentru Isuzu si rezolvi problemele cu ambreiajul

La fel ca la orice masina, si la automobilele marca Isuzu pot sa apara probleme cu ambreiajul la un moment dat. Oricat de mult ai grija de ambreiajul masinii tale, pana la urma tot va ceda. Iar in acel moment, vei avea nevoie de un kit de ambreiaj pentru Isuzu, ca sa poti sa repari masina si sa o conduci din nou cu aceeasi placere ca la inceput.

La masinile foarte vechi, ambreiajul nu rezista la numarul de kilometri la care rezista astazi. Asta inseamna ca in trecut ambreiajul trebuia schimbat la o masina  inainte de a se ajunge la 100 de mii de kilometri parcursi. Insa, acum poti sa ajungi chiar si la peste 130 de mii de kilometri. Depinde pe unde conduci masina si de alti factori.

Daca ai un Isuzu pe care il conduci frecvent in oras, durata de functionare fara probleme a ambreiajului va fi mai mica decat daca vei conduce mai mult pe drumuri nationale. Sa vedem care ar putea fi problemele principale cu un ambreiaj la Isuzu.

isuzu

Cablu de ambreiaj intins sau rupt

Pentru ca sa poata trage si impinge in mod eficient, un cablu de ambreiaj trebuie sa aiba nivelul de tensiune corespunzator, iar daca e prea intins, atunci nu poate sa traga sau sa impinga destul de bine. Daca e rupt, atunci chiar nu mai functioneaza ambreiajul. In ambele cazuri, solutia e inlocuirea cablului.

Aer in sistemul hidraulic

Daca exista aer in plus in sistemul hidraulic, acesta ocupa o parte din spatiul de care are nevoie fluidul hidraulic pentru a acumula presiune.

Scurgeri sau alte defecte la cilindri

Daca vreunul din cilindrii ambreiajului are un defect sau are loc o scurgere, acestia nu mai pot sa genereze presiunea necesara.

Legaturi incorecte

Daca anumite legaturi nu sunt facute corect, transmiterea fortei nu se mai realizeaza cum trebuie. Ca efect, forta transmisa fie e mai mica fie e mai mare decat ar trebui.

Folosirea unor piese nepotrivite

Daca schimbi piesele unui ambreiaj Isuzu, trebuie sa stii exact ce sa cumperi, pentru ca micile diferente la unele piese poate face ca ambreiajul sa functioneze defectuos. Cel mai bine e sa cumperi un kit de ambreiaj pentru Isuzu specific modelului tau de masina din magazinul Egarajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *