Analko Aluminium Industry- calitate si siguranta

Desi la inceput, in 1974, purta o alta denumire si nu avea sediul acolo unde il are din 1992, in Attiki, Grecia, aceasta companie fondata de Stelios Kochylas, a inteles necesitatea utilizarii metalului in diferitele industrii, astfel ca a avut ca activitate principala anodizarea.  Mai tarziu, cand s-a inteles importanta metalului in vietile noastre, fondatorul companiei a decis ca domeniile de activitate ale acesteia trebuie sa varieze si sa se diversifice pentru a putea oferi din ce in ce mai multe servicii diversilor clienti care activau in domenii variate.
De peste 40 de ani Analko Aluminium Industry este lider pe piata romaneasca in ceea ce priveste vopsitul in camp electrostatic, dar si in cee ace priveste prelucrari tabla, procesare tabla, debitare tabla sau
indoire tabla, indifferent daca este din aluminiu sau inox.
analko-1
O data cu aparitia sediilor din Grecia si Romania,  a inceput acea modernizare continua, prin scolirea permanenta a angajatilor, deoarece grecii considerau ca tot ce trebuie sa faci pentru a avea succes este sa investesti in oameni si in dezvoltarea abilitatilor si a capacitatilor acestora. De asemenea, s-a investit enorm in aparatura si tehnologie de ultima generatie, pentru a putea raspunde oricaror noi cerinte sau preferinte ale clientilor.
Modernizarea tehnologica ce are loc in permanenta, dar si implementarea, certificarea si mentinerea unui sistem de management integrat au fost si sunt cele care au dus Analko Industry pe cele mai inalte trepte.
Dorindu-se o dezvoltare dincolo de granitele grecesti, s-a ajuns la concluzia ca Romania se potriveste perfect pentru a fi realizat acest lucru si astfel a aparut filiala Amalko Aluminium Romania, cu sediul langa Bucuresti, in zona industriala Jilava, sediul construit pe o suprafata de 15000 mp.  Inca de la inceput, filiala din Romania a avut parte de toata sustinerea si ajutorul companiei mama grecesti, astfel ca in cele mai multe dintre situatii, s-a putut invata din greseli fara a mai fi nevoie sa se repete.

analko-2
Compania greceasca a fost printre primele care au adus noutatile legate de prelucrari tabla si de confectii metalice, mai exact, aplicarea metodei subcrimiei, care presupune aplicarea unei pelicule pe profilele de aluminiu, pelicula care imita perfect orice tip sau nuanta de lemn. La fel si anodizarea, acel proces prin care se ofera siguranta, rezistenta si calitate produselor din aluminiu, aceasta a fost facuta cunoscuta grecilor de care Analko Industry.
Ambele sedii ale Analko, atat cel din Grecia, cat si cel din Romania, sunt dotate astfel incat sa poata satisface orice cerere, cu cuptoare de polimerizare Box, cabine automate de vopsire in camp electrostatic, cu linii de aplicare a peliculelor sau de lipire a profilelor termoizolante, dar si cu laborator de control al calitatii, linii automate de vopsire in camp electrostatic si unitati de confectii metalice industriale, confectii metalice pentru constructii si prelucrari tabla.
analko-3
Foarte important in ceea ce ii priveste este detinerea unui laborator de chimie complet echipat, cu ajutorul caruia se verifica, se controleaza si se analizeaza fiecare produs, pentru ca acesta sa indeplineasca toate cerintele stabilite de catre Asociatia Elena a Aluminiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *