Cand vine vorba de business…

Daca lucrati in domeniul de afaceri si trebuie sa mergeti la un diferit discurs atunci va trebuie o tinuta adecvata pentru acest domeniu si anume ceva elegant, o camasa alba sau albastra cu pantaloni negri si un sacou pe masura, dar asta nu este tot. In acest domeniu in care se pune accentul pe tinuta, se pune totodata accentul si pe accesorii, implicit pe ceasul de mana. Pentru a va achizitiona un ceas de mana va recomand magazinul online Ceasmania.ro

ceas-barbatesc-guess-summit-w1000g2

Doar pe Ceasmania aveti de un de alege dintr-o gama foarte larga de ceasuri de mana si anume peste 2500 de modele 100% originale la cele mai accesibile preturi. Veti avea de ales din categoria de ceasuri barabatesti ce va ofera peste 1000 de modele de ceasuri de mana de la cele mai renumite brand-uri si anume Guess, Tissot, Xonix sau Pepe Jeans, dar si categoria de ceasuri dama va pune la dispozitie peste 1500 de modele de ceasuri feminine, elegante sau de lux, puteti sa il platiti in cate rate doriti pana la 12 fara dobanda.

ceas-unisex-harper-brooks-stal-silver-hb-staal-silver-001

Asadar daca sunteti barbat si va pregatiti tinuta pentru un discurs important va recomand ceasurile de calitate de la brand-ul Wesse, mai exact Wesse Attitude, forma rotunda, material din otel inoxidabil, cadran de culoare neagra, curea din otel inoxidabil si afisaj data, ora si ziua saptamanii, care cred sa s-ar potrivi de minune cu o camasa bleumarin, o cravata stil business mai lunga, pantaloni tip office, drepti si un sacou tip office pe negru sau bleumarin inchis. Daca sunteti femeie va recomand tot ceasurile de la Wesse si anume Wesse Magnetize, forma rotunda, carcasa si curea din otel inoxidabil, cadran argintiu si afisaj data, ce s-ar potivi de minune cu niste pantaloni de dama tip office, o camasa alba si o vestuta de dama tip office.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *