Noile monitoare Philips Full HD: O nouă perspectivă asupra productivității

  • Caracteristici excelente pentru utilizatorii exigenți: un nou monitor de 21,5 inchi care asigură o experiență vizuală plăcută pentru un randament bun la locul de muncă
  • Productivitate ecologică pentru business: un monitor de 23,6 inchi care îmbină perfect performanța și confortul

București, 14 mai, 2018 MMD, companie de top în domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță un nou monitor Philips Full HD de 21,5 inchi echipat cu un set complet de caracteristici. Pe lângă o gamă de tehnologii avansate și diverse opțiuni, noul Philips 221B8 garantează culori vii și detalii foarte clare care ajută la creșterea productivității utilizatorului pe parcursul întregii zile de lucru. Când este necesară o suprafață mai mare, monitorul Philips 243S5 combină cu succes un ecran eficient Full HD de 23,6 inchi cu un set de caracteristici prietenoase cu mediul.

Locul perfect de lucru începe aici

Noul monitor Philips 221B8 Full HD este dotat cu unele dintre cele mai apreciate caracteristici de vârf, esențiale pentru un loc de lucru productiv. Tehnologia exclusivă SmartImage analizează în mod continuu conținutul afișat pe ecran pentru a optimiza performanța acestuia. În funcție de sarcina pe care o are de îndeplinit, utilizatorul poate alege dintre mai multe moduri: Office, Photo, Movie, Game, etc. și permite funcției SmartImage să regleze contrastul, saturația culorilor și claritatea acestora pentru a crea cea mai bună imagine în funcție de aplicația utilizată. Mai mult decât atât, modul economic special conceput ajută la obținerea unui consum de energie scăzut, asigurând, în același timp, afișarea corectă a aplicațiilor de la birou.

Panoul TFT-LCD de 21,5 inchi deține un sistem W-LED flicker-free pentru a regla luminozitatea și a reduce oboseala ochilor, în timp ce pentru o redare cât mai realistică a culorilor, tehnologia SmartContrast ajustează automat culorile și controlează intensitatea luminii de fundal, intensifică nivelul de contrast pentru nuanțe mai bogate și mai întunecate în clipuri, jocuri și fotografii. Pentru o protecție pe termen lung a ochilor, Philips LowBlue Mode reduce razele de lumină albastră de undă scurtă produse de ecranele LED, evitând potențiala deteriorare a vederii în timp.

Modelul ergonomic 221B8 nu ar fi complet fără caracteristici cheie cum ar fi EasyRead Mode, care ajută la crearea unei experiențe de citire asemănătoare cu cea de pe hârtie, sau SmartErgoBase care permite o flexibilitate sporită printr-un suport care ușurează reglarea înălțimii, înclinării și a unghiului de rotație a ecranului pentru a se plia pe nevoile fiecărui utilizator.

Când eficiența întâlnește fiabilitatea

Modelul Philips 243S5 este un display durabil care oferă imagini de o calitate superioară mulțumită culorilor vii afișate de panoul TFT-LCD, fără mercur, împreună cu tehnologia SmartContrast. Construit cu tot ce este necesar pentru a garanta o productivitate imediată, Philips 243S5 are un design compact pentru a salva spațiu în timp ce oferă o experiență de vizualizare plăcută pe un ecran de 23,6 inchi Full HD; opțiunea de montare de tip VESA transformă acest monitor într-o soluție grozavă în fiecare mediu.

Conectat la lumea din jurul nostru

Orice spațiu de lucru digital trebuie să aibă multe opțiuni de conectare. Din acest motiv, ambele  monitoare noi de la Philips sunt echipate cu game complete de opțiuni digitale și analogice, cum ar fi porturile DVI-D, HDMI, și porturi VGA, modelul 221B8 incluzând și tehnologia DisplayPort 1.2, permițând înlănțuiri de tipul daisy-chaining. Un conector pentru căști ușor accesibil și două difuzoare de 2W de înaltă calitate potrivite în special pentru aplicații multimedia, aplicații de colaborare și comunicare, sunt de asemenea prezente.

Câte un set de funcții pentru orice nevoie

Cunoscând faptul că fiecare mediu de lucru este unic, Philips oferă o gamă completă de monitoare profesionale concepute pentru a asigura productivitatea, ergonomia, dar și pentru satisfacerea cerințelor de conformitate ale organizațiilor de toate dimensiunile.

Noul model 221B8 aparține liniei B8, care oferă monitoare ecologice cu dimensiuni ale panourilor cuprinse între 22 de inchi TN și 27 de inchi IPS, rezoluții ale ecranelor de la Full HD la Quad HD cu 1.074 miliarde de culori, și porturi USB 3.0 cu fast charging. Pe de altă parte, noul Philips 24S5 evidențiază unele dintre caracteristicile liniei reînnoite S5, în care sunt disponibile și opțiuni ergonomice cu porturi extinse și posibilitatea de a regla înălțimea, unghiul și înclinarea ecranului.

Ambele display-uri au un design sustenabil care reduce impactul asupra mediului înconjurător în timpul ciclului de viață al produsului și ajută afacerile reducând costurile operaționale, grație respectării standardelor energetice și a opțiunilor de economisire a energiei.

Philips 243S5 va fi disponibil începând cu luna iunie, în timp ce Philips 221B8 va putea fi găsit din iulie 2018, ambele urmând să aibă un preț de 639 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips se găsesc pe https://www.philips.ro/c-m-so/monitoare.

Specificații tehnice: Monitor Philips 221B8 

LCD panel type, size LCD panel type: TFT-LCD (TN)
Backlighting technology W-LED
Panel size 21.5 inch / 54.6 cm
Effective viewing area 476.64 (H) x 268.11 (V)
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 16.7 million colors
Color gamut (typical) NTSC 72% (CIE1931)
Convenience · Built-in Speakers: 2 W x 2

· Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

· Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity · Signal Input: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Sustainability · Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, Lead-free, Mercury Free, PVC/BFR free housing

· Recyclable packaging material: 100 %

· Post-consumer recycled plastic: 85%

Compliance and standards · Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, PSB, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, TUV Ergo, TUV/GS, RCM, TUV/ISO9241-307
Cabinet · Front bezel: Black

· Rear cover: Black

· Foot: Black

· Finish: Texture

 

Specificații tehnice: Monitor Philips 243S5

LCD panel type, size LCD panel type: TFT-LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.6 inch / 59.9 cm
Effective viewing area 521.28 (H) x 293.22 (V)
Aspect Ratio 16:9
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Response time (typical): 1 ms (Gray to Gray) (SmartResponse)
Viewing angle 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 16.7 million colors
Convenience · Built-in Speakers: 2 W x 2

· Power On/Off, Menu, Input, Volume, Auto/Down, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

· Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity · Signal Input: DVI-D (digital, HDCP), VGA (Analog), HDMI 1.4, DisplayPort 1.2

· USB: USB 2.0 x 4

· Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

· Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability · Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free

· Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards · Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, cETLus, TUV/ISO9241-307. BSMI, PSB, RCM. UKRAINIAN, WEEE
Cabinet · Color: Black

· Finish:  Hairline / Texture

 

Despre MMD

Despre MMD MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *