Ultimate Ears și McLaren lansează două boxe MEGABOOM în ediție limitată

Două boxe, ediții limitate, inspirate de echipa McLaren Formula 1

                                      

LAUSANNE, Elveția – 11 mai 2018 – Ultimate Ears lansează două boxe MEGABOOM în ediție limitată, realizate în colaborare cu McLaren. Ambele branduri pun mare preț pe tehnologie, inovație și design, motiv pentru care au realizat împreuna ediția de boxe MEGABOOM McLaren. Energia de pe pista de curse Formula 1 se regăsește în boxele wireless portabile ce redau la 360 de grade un sunet puternic și cu un bass pătrunzător.

Boxele MEGABOOM McLaren sunt disponibile în două variante ce dispun de un desing care celebrează patrimoniul McLaren și se inspiră din cele două modele celebre de mașini folosite în competiții:

  • MEGABOOM McLaren MCL33 Edition: Designul boxei este inspirat din modelul McLaren 2018 Challenger și integrează culoarea clasică Papaya Orange, fiind un omagiu adus culorii originale folosite de McLaren pentru mașina cu care a concuratpentru prima dată la Formula 1, acum 50 de ani.
  • MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition: Istoria bogată McLaren se îmbină cu viitorul într-un design inspirat de modelul iconic, MP 4/4, cea mai de success mașină de Formula 1 din toate timpurile, cu 15 premii câștigate din 16, în anul 1988.

Boxa MEGABOOM este esențială precum orice unealtă din garajul echipei McLaren Formula 1, redând o calitate audio superioară și beat-uri puternice precum forța și perseverența cu care echipa muncește să câștige primul loc. Printre caracteristicile principale se enumeră rezistența la apă (certificare IPX7), rezistența ridicată la intemperii, durata de viață de până la 20 de ore și o rază de acoperire Bluetooth de 30 de metri. Mai mult de atât, cu boxa MEGABOOM există posibilitatea de a conecta până la 150 de alte boxe Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 și MEGABOOM, prin funcția Party Up, obținând astfel petreceri cu un sunet puternic.

Preț și disponibilitate

MEGABOOM McLaren MCL33 Edition și MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition vor fi disponibile pe ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt și platformele globale McLaren, la un preț recomandat de 249 EUR. Aplicația gratuită pentru boxele Ultimate Ears MEGABOOM este disponibilă pentru iPhone pe App Store și pentru Android pe Google Play. Pentru mai multe informații vizitați http://www.ultimateears.com/McLaren.

Despre Ultimate Ears

Ultimate Ears transformă modul în care oamenii experimentează muzica împreună și oriunde în lume. Ultimate Ears, o companie deţinută de Logitech, a revoluţionat modul în care artiştii îşi susţin spectacolele prin crearea unei linii personalizate de căşti profesionale. Astăzi, Ultimate Ears, brand deținut de Logitech Internațional, continua să aducă muzica la viață cu ajutorul gamei premiate de boxe wireless. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Pentru mai multe informatii, accesaţi www.ultimateears.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *