Allview introduce serviciul de mesagerie RCS Google™ pe 19 terminale, funcțional în rețelele Orange și Vodafone

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, introduce serviciul de mesagerie Rich Communication Services (RCS) Google pe 19 dintre terminalele companiei. Serviciul va putea fi accesat din rețelele Orange și Vodafone. Implementarea serviciului RCS este rezultatul eforturilor depuse în parteneriatul început de Allview cu Google în urmă cu un an.

RCS Google este un ecosistem cu o infrastructură care permite numeroase funcțiuni de instant messaging, care înregistrează o creștere rapidă printre utilizatori și care oferă o libertate mai mare de mișcare utilizatorului, prin transmiterea rapidă de fișiere,a  fotografiilor la rezoluție mare, a gif-urilor şi a video-urilor cu ajutorul unui design simplu și intuitiv. Serviciul este gratuit, putând fi utilizat atât prin conectare la datele mobile precum şi la Wifi.

Terminalele Allview pe care serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy S, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P7 Lite, P8 PRO, P43 Easy, X4 Soul Vision, V2 Viper S, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și P8 eMagic.

Avantajele RCS Google sunt numeroase, pentru că indiferent de tipul utilizatorului, se dispersează orice limită în comunicare. Dacă prin serviciul SMS pot fi transmise doar mesaje de tip text, în cadrul utilizării serviciului RCS Google se pot realiza discuții de grup, se pot face transferuri de fișiere mari către grupurile create, se pot trimite mesaje multimedia. În plus, aplicația notifică utilizatorul când ceilalți tastează, când se trimit mesaje, când este recepționat mesajul sau când sunt trimise/primite fișierele.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Allview își propune să devină cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori, în mai multe segmente de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *