Scoala de machiaj Paulina Buldumea – O baza excelenta pentru orice artist de make-up

Astazi, expertii in industria frumusetii trebuie sa cunoasca nu numai domeniul ingrijirii pielii si a parului, ci si toate aspectele legate de profesie. Din acest motiv, scoala de make-up Paulina Buldumea, a creat cursuri de machiaj care vizeaza completarea cunostintelor care lipsesc si dobandirea competentelor necesare pentru a realiza intreaga gama de servicii din industria frumusetii. Aceste cursuri au loc la centrul de frumusete aflat in centrul Bucurestiului.

Bazele frumusetii sunt primul curs inclus in toate programele de formare si, de asemenea, acesta este primul pas pe calea spre o cariera a artistului de machiaj. Cursul dureaza 120 de ore, ceea ce, in opinia noastra, este minimul absolut necesar pentru a studia elementele de baza ale machiajului. Dupa terminarea acestui curs, elevul absolvent va putea sa se indrepte spre lumea uriasa si inspirata a make-up-ului sau sa-si extinda capacitatile si sa adauge serviciul de machiaj pe lista aptitudinilor sale.

Temele cursurilor

Cursurile incep prin analizarea persoanei, alegerea exacta a cadrurilor tonale, precum si aplicarea lor intr-un mod perfect, corectarea deficientelor, modificarea formei fetei, ascunderea defectelor, si, de asemenea, acest curs se concentreaza pe studiul machiajului pentru ochi si buze. La finalizarea cursului, elevul absolvent va putea sa efectueze multe tipuri de machiaj si de corectii.

De ce Scoala de make-up Paulina Buldumea?

Ceea ce o face sa fie lider de piata in nisa respectiva, este in primul rand, certificatul recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, fiind recunoscut chiar si de Uniunea Europeana. Apoi, in spatele Scolii, se afla o organizatie de profesionisti, ce este construita intr-un cadru amenanjat in stil boho-chic, unde te simti relaxat si inspirat. Paulina Buldumea lucreaza numai instructori profesionisti, cu experienta in industria cinematografica si fotografie, precum si in make-up comercial.

Scoala-machiaj-Paulina-Budulmea1

Un program strict definit, in mod clar testat in timp, subordonat unei anumite structuri, precum si o abordare speciala, permit mentinerea unui nivel ridicat de educatie la toate cursurile. Este special conceputa pentru invatarea aplicarii setului de cosmetice si folosirea accesoriilor de inalta calitate,  scoala furnizand tot ceea ce este necesar pentru un inceput de cariera de succes, adica, diploma, produsele profesionale de cea mai buna calitate, cunostinte si suport pentru practica. Elevii nu doar aplica tehnica invatata, ci invata sa analizeze si sa gandeasca.

Scoala-machiaj-Paulina-Budulmea2

Continutul programelor de cursuri

Cursul de baza in make-up pentru incepatori a fost dezvoltat ca o introducere la cursul de baza pentru avansati, cu o descriere detaliata a tehnicilor celor mai populare in diverse directii de machiaj. Nu conteaza ce directii de machiaj preferi, deoarece acest curs este elementul fundamental si primul pas fundamental. Cursul incepe cu analiza caracteristicilor faciale si a texturii pielii, in principal, selectandu-se si aplicandu-se remedierea tonala, corectarea, conturul, acordand o atentie deosebita si tonului buzelor. La finalizarea cursului, elevul poate aplica independent un machiaj deplin, atat corectiv, cat si natural.

Daca doresti sa lucrezi in industria frumusetii, scoala de machiaj Paulina Buldumeaeste ceea ce ai nevoie. Vei afla despre conturarea fetei, despre umbrire si corectarea tehnica a defectelor, alegand mijloace tonale, machiaj pentru ochi si tehnica de aerografie, utilizarea corespunzatoare a fardului de ochi si a  fardului de obraz. Parte a cursului, este implementarea diferitelor proiecte, de la machiaj natural la avangarda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *